Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Delaware Höns

Delaware-chicken-grazing Delaware-chicken-in-field Delaware-chicken-close-up

Delaware Historia


Denna ovanliga hönsras utvecklades 1940 av George Ellis i Delaware, USA från korsavlning av Plymouth rock-tuppar och New Hampshire-hönor. Den var en gång den mest populära broilerhönsrasen, och är fortfarande en vanlig kombinationsfågel eftersom de också är produktiva värpare. De kommer framför allt med vita fjädrar med några svarta ränder på stjärten och nackfjädrarna. De har en enkel kam och är i stort sett okända utanför USA.

Delaware Beteende


Delawarehöns är lugna, vänliga och snabbt växande fåglar som klarar både varma och kalla temperaturer. De värper många bruna ägg hela året runt, men kan drabbas av liggsjuka. De är väldigt anpassningsbara höns som trivs bra både på en gård och med att gå fritt. Tupparna väger runt 4 kg och hönorna ungefär 3 kg.

Delaware Status


Ovanlig

Bilder på Delaware

Delaware till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Delaware till salu.

Senaste recensionen för Delaware


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.