Verifierade recensioner för Kaninburen Eglu Go

3 stjärnor:
0
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg:
Baserat på 13 verifierade recensioner
Skriv en recension
Filter By:

Perfekt för våra två kaniner - Anna,

Perfekt för våra två kaniner, så mycket lättare att hålla ren är våra andra burar


Wow - Hanna,

Vad kan jag säga som inte redan sagts? Väldigt lätt att få ihop, förvånansvärt stor, vår kanin älskar den och hoppade in direkt. Ser ut och känns stabil och det är värt att betala lite mer för att slippa burar som bara ruttnar och går sönder. Vattenflaskan verkar dock drooppa lite, vilket påverkar ströet.

Verifierat köp: Jun 2020


Eglu bur och gård - Vicki,

Det tog oss ett tag att få ihop den, men Youtube filmen hjälpte. Men det var värt varje minut, min kanin kan koppa omkring och stå upp på gården i alla väder eftersom vi har den täckt. Eglun i sig är superlätt att rengöra, och kaninerna verkar ha det supermysigt där inne.

Verifierat köp: Mar 2019


Bra bur! - Rosanna,

Är väldigt nöjd med buren till våra kaniner. Tycker dock att golvet inne i huset kunde ha varit av lite kraftigare kvalité. Buren är svår att förflytta så ett hjulpaket är nog inte så dumt att köpa till. I övrigt mycket bra, och lätt att städa.

Verifierat köp: Aug 2020


Eglu kaninbur - Denise,

Mina kaniner älskar sin Eglu! Jag hade en bur i trä inne på en gård, och allt gick bra. Sen skaffade jag en kanin till. Han gnager på ALLT! Han tuggade sig igenom hela fönstret på buren, så det fanns ingenstans för dem att komma undan vinden. Eglun löste mina problem. Han kan inte gnaga på den över huvudtaget. Tack!

Verifierat köp: Jan 2019


Bra konstruerad hus samt hage - Casandra,

Verifierat köp: Feb 2019


Toppen! - Annika,

Jag älskar verkligen vår Eglu Go. Vi har två kaniner i den och de har gott om plats att springa, hoppa, studsa och leka. Gården är superstark, och hög kvalitet på plasten. Den är mycket bättre än vår gamla träbur. Jag skulle absolut rekommendera den till folk som har kaniner eller marsvin.


Fantastisk produkt! Våra kaniner älskar den! - Emily,

Vi köpte buren tidigare iår för våra två kaniner. Den har varit fantastisk och ger dem mer frihet ute i trädgården. Nätet under gör att vi vet att de är säkra inne och den isolerade buren höll dem varma under regn och kyla, samtidigt som den var sval under den varma sommaren. Eglun är så lätt att rengöra, vi kör med högtryckstvätt och det tar verkligen bara några sekunder. Rekommenderar den absolut!

Verifierat köp: Mar 2019


Eglu Go kaninbur - Sam,

Jag är väldigt nöjd med min bur. Lätt att montera, stabil och bra design. Den enda förbättring jag kan tänka på är något slags fönster för att släppa in mer ljus när den är helt stängd?
Recension av: Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Grön

Verifierat köp: Dec 2015


Över lag fantastisk - Amanda,

Gör precis vad den lovar och är lätt att rengöra och rävsäker. Den var svår att montera och det är svårt att få ut kaninerna om de inte vill gå ut. Gården är så låg att du inte kan sträcka dig in och plocka upp dem. Vi försökte locka dem in till Eglun med godisbitar för att få dem in i buren när vi ville rengöra gården.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Verifierat köp: Sep 2016

1 av 2   Nästa