Verifierade recensioner för Det flyttbara hönshuset Eglu Go UP

3 stjärnor:
0
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg:
Baserat på 18 verifierade recensioner
Skriv en recension
Filter By:

Gedigen - Jessica,

Otroligt gedigen och smart! Lätt att hålla ren

Verifierat köp: Sep 2020


Perfekt att flytta runt - Mary,

Jag älskar hur lätt det är att flytta. Jag har använt det som ett sätt att få bort gräs och ögräs från nya rabatter i trädgården, som ett sätt att berika jorden. Hönse är superglada eftersom de alltid har gott om godsaker att leta efter, och ser nya delar av trädgården varje dag.

Verifierat köp: Feb 2019


Definitivt värd pengarna - Heidi,

Jag läste på om alla sorters hönshus och gårdar innan jag skaffade mina första tre kycklingar för ett par veckor sedan. Jag hade aldrig sett något liknande Omlet-huset, men efter att ha läst detaljerad information och recensioner och tittat på videor online beställde jag en Eglu Go up med 3m gård och hjul. Allt kom efter ett par dagar och vi satte ihop allting på ungefär tre timmar. Min man och jag var imponerade av kvaliteten och de fantastiska instruktionerna. Klämmorna var svåra, men efter att man fäst ett par gick det bättre. Andra dagen gick hönsen, som var 4 - 6 veckor gamla, upp och ner för stegen. De gick dock inte in i huset på kvällen, så jag provade tipset som stod i instruktionerna att sätta en lampa inne i huset när solen gick ner, och efter det har de gått in som de ska. Jag har flyttat huset tre gånger redan och det är lätt för en person att göra. Det går snabbt att rengöra den och jag tycker det är en bra design. Idag örsegnade det och hönsen hängde under huset och höll sig torra och verkade nöjda - perfekt!

Verifierat köp: Sep 2019


- Kenneth,

Älskar produkten. Perfekt storlek för våra dvärghöns.

Verifierat köp: Jun 2020


Fantastisk! - Pam,

Min Eglu Go Up levererades i onsdags, väldigt smidig leverans. Huset var ganska lätt att sätta ihop, men gården var svårare. När vi fått upp den var vi dock supernöjda! Mina två höns kom idag, och de har kommit på plats direkt. Vi behöll dem på gården idag, och de gick och la sig själva, så de verkar väldigt nöjda! Tack Omlet för tillskottet till min trädgård.

Verifierat köp: Feb 2019


Svår att bygga - Polly,

Fantastisk kvalitet, men det var svårt att montera. Särskilt gården.

Verifierat köp: Mar 2019


Bra, lätt att sätta upp - Laura,

Gör vad den säger att den ska göra. Lätt att montera, gjorde det själv på ett par timmar men det hade gått snabbare om jag hade haft hjälp! Inget fel på produkten, men eftersom jag har en lång gård är det svårare att flytta runt den i trädgården (men det är eftersom jag har en liten trädgård och är lika stark som en kattunge)

Verifierat köp: Mar 2019


Köpte eglu go up - Angelica,

Köpte Eglu go up till sonens 3 hönor och tupp. Den var lätt att montera ihop, är stadig och rejäl. Framförallt är den lättskött för sonen 8 år. Enkel att hålla ren och plocka äggen ur. Hönsen älskar den! Är även supernöjd med Omlets service. Toppenbetyg från oss helt enkelt!

Verifierat köp: Maj 2020


Värt ansträngningen - Maureen,

Huset kom fort, fast tyvärr utan stegen! Den skickades dock snabbt när jag ringde Omlet (kundservice var väldigt trevliga). Det var lite svårt att fästa golvlisten eftersom den låg så nära marken, men när jag kommit underfund med det hela gick det snabbt, och resultatet är både praktiskt och snyggt. Två väldigt glada höns har flyttat in, och de ÄLSKAR sitt nya hem.
Recension av: Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Verifierat köp: Dec 2017


Vi är väldigt nöjda! - Helen,

Vi är nybörjare när det kommer till höns och har precis hämtat tre före-detta burhöns. Hönshuset köptes för dem, och vi har nu använt det i fem veckor. Jag är inte speciellt bra på att montera ihop möbler, men huset var lätt att sätta ihop, även om det tog lite längre än vad som stod i manualen. Gården var lite svårare - spännena var svåra att hantera och var väldigt hårda, och jag hade inte väntat mig att det skulle vara så många små paneler att sätta ihop. Det tog lång tid, och jag var tvungen att göra om ena sidan eftersom någonting gick fel. Med det sagt är jag verkligen supernöjd med den monterade produkten. Hönsen älskar den och den är superlätt att hålla ren. Mina två barn lärde sig snabbt hur man öppnar och stänger dörren på gården och huset, och de älskar att springa ut på morgonen och släppa ut hönsen, mata dem och plocka ägg. Jag är glad att jag köpte till hjulen eftersom det gör det väldigt lätt att flytta runt huset och gården runt i trädgården. Jag förstod först inte hur jag skulle klicka i hjulen i rätt position, men min 5-årig visade mig (han har sett filmerna på huset på Omlets hemsida flera gånger!). Att ha huset ovanför marken gör att det är lättare att rengöra och plocka ägg, och hönsen tycker om att gömma sig under det när det regnar. Det ger dem också lite extra gräs om de går på gården under dagen (vanligtvis får de frigå), men vi köpte till 1 extra meter gård, och det ger dem lagom med plats. Hönsen lärde sig snabbt att klättra upp för stegen och gå och lägga sig på kvällarna. Jag känner att de är säkra i huset på natten eftersom det är så stadigt och säkert. Jag tycker också att huset och gården ser bra ut i trädgården, och flera gäster har sagt detsamma. Så allt som allt är vi väldigt nöjda med vårt köp och ger den gärna 5 av 5, även om gården var ganska svår att sätta ihop.
Recension av: Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Verifierat köp: Okt 2017

1 av 2   Nästa