Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
246
4 stjärnor:
50
3 stjärnor:
5
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 302 recensioner

Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Fantastisk - Linnea, 15 August 2019
Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Det här huset är så enkelt att hålla rent. Det är mycket mer pengar än vissa andra små hönhus, men det är värt det. Du kan hålla det rent, och att städa det tar bara 10 minuter. Lätt att bygga och underhålla. Min tvååring älskar hönsen, och det är säkert för honom att vara runt hönshuset eftersom det inte har några vassa kanter. Fantastiskt tillskott till trädgården. Skulle rekommendera att välja en längre gård, 2m är för lite. Fantastisk kvalitet och kundtjänst var väldigt hjälpsamma.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Säkerhet - Sam, 13 August 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Denna automatiska lucka är perfekt, har den iställd på att stänga när det blir mörkt och öppnar när det är ljust. Batteritiden är super. Bra att veta att hönsen är säkra, och jag behöver inte gå ut i trädgården i mörkret. Gör livet mycket lättare


Carefresh djurströ 10L - Ultra

Carefresh-strö - Natalie, 12 August 2019
Carefresh djurströ 10L - Ultra

Perfekt för mina marsvin. Gör vad det utlovat. Väldigt nöjd med denna produkt! :)


Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Perfekt - barnen och marsvinen är nöjda - Alex, 8 August 2019
Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Vi har haft marsvin i en bur av trä tills nu och helgen har alltid varit jobbigare för att vi är tvungna att städa buren. Älskar marsvinen, hatar jobbet! Eglun är så mycket bättre. Den är dyrare, men du får vad du betalar för. Jag var rädd för att "bygga" den, men det tog faktiskt bara 20 minuter för två personer att få ihop huset, och sen en timme till för gården, och när den var klar var det hur stabil som helst. Att rengöra den tar en kvart, och vi använder mycket mindre hö och sågspån. Marsvinen älskar sitt nya hus och jag är såld på produkten, sparar till ett hönshus från Omlet också!


Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård

Verkligen en toppenprodukt, lätt att montera och bra instruktioner. Väldigt användbart att kunna anpassa med olika delar. Kundtjänst var också väldigt hjälpsamma över telefon. Rekommenderar absolut!


Zippi kaningård med tak och golvlist - Dubbel höjd

Min uppsättning med hus och gård är kopplade till denna hage med tunnlar för att ge mina kaniner lite mer plats. Jag ska dock köpa förlängningssatserna eftersom jag fortfarande inte tycker det är stort nog. Mina kaniner föredrar absolut golvlisten snarare än att gå på galler inne i buren, men de gräver inte så mycket. Var medveten om att den inte är lätta att montera - massvis med små bitar som måste knäppas ihop med små plastklämmor. Den är stadigare än vad man tror, men jag vill ändå helst ha den bredvid en dörr där den inte kan puttas över. Jag var lättad att gallret redan var klippt för att sätta din tunneln eftersom det var något jag inte sett fram emot.


Kattgård för balkongen - 2,7m

Kattgård - Olivia, 1 August 2019
Kattgård för balkongen - 2,7m

Fantastisk kundtjänst och hjälp från Omlet, skulle absolut rekommendera.


Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Eglu bur och gård - Vicki, 31 July 2019
Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Det tog oss ett tag att få ihop den, men Youtube filmen hjälpte. Men det var värt varje minut, min kanin kan koppa omkring och stå upp på gården i alla väder eftersom vi har den täckt. Eglun i sig är superlätt att rengöra, och kaninerna verkar ha det supermysigt där inne.


Handtag till Eglu-gårdar

Toppen med handtag - Eva, 29 July 2019
Handtag till Eglu-gårdar

Hjälpte helt otroligt till att flytta en förlängd eglu hönsgård!


Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård

Fantastisk produkt - Daniella, 29 July 2019
Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård

Jag köpte en kaningård och Zippi-tunnlar så att jag kunde koppla den till vår bur. Väldigt nöjd. Allt är bra designat och välgjort. Tycker om att allt enkelt går att förlänga senare, och du kan se hur det hänger ihop - jag planerar redan nästa fas!

1 av 31   Nästa