Omlet är fortfarande öppet! Vänligen klicka här för mer information.

Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
347
4 stjärnor:
83
3 stjärnor:
9
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 440 recensioner

Kaningård - 2 x 2 x 1

Toppen! - Rosanna, 13 August 2020
Kaningård - 2 x 2 x 1

Alltid lika nöjd med grejerna från omlet! Grymt bra kvalité och smarta lösningar.


Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Jättenöjda! - Pia, 11 August 2020
Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Köpte hönsgården för att vi ville ha ett smidigt alternativ som man kan flytta runt och framförallt hålla rent och fräscht. Kändes som ett lite experiment när vi gjorde beställningen och vi var lite osäkra om det skulle bli bra, men så nöjda som vi är nu! Huset kostar ju en del och tillbehören likaså, men alternativet att bygga var inte aktuellt. Huset är stabilt och superenkelt att flytta och göra rent. Hönorna är också nöjda och har börjat få gå fritt i trädgården. På kvällen stänger vi in dem. På morgonen hämtar dottern ägg, pyttesmå än så länge men supergoda!


Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Jättesmidiga! - Pia, 11 August 2020
Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Det är lätt och smidigt att förflytta hönsgården i trädgården och skruvarna är kraftiga och ätta att skruva i. Känns tryggt att veta att hönsen är säkra.


Kattgård - 2 x 2 x 1

Hyfsat - Sven, 4 August 2020
Kattgård - 2 x 2 x 1

Lite meckig att få ihop, men stadig väl på plats. Oerhört skönt att att delar var med


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Riktigt bra produkt - Tobias, 31 July 2020
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Jättenöjd med dörren. Den var enkel att installera, bra monteringsanvisning och enkel att manövrera. Den har funkat felfritt från dag 1


Omlets hönsstängsel Mk2 - 42m - inkl. dörr, pålar och stödlinor

Vi är jättenöjda med vårt staket. Lätt att flytta runt, även om det blir lite otympligt pga sina 42 meter även i ihoprullat format. Vi har beställt ytterligare staket-paket för att enkelt valla runt våra höns på säkra ställen i trädgården.


Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Enkla och stabila - Jonas, 28 July 2020
Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Skruvarna är väldigt enkla att skruva ner i marken, bättre än de jag hittat på andra ställen. Dessutom är de stabila samt lätta att hitta och få tag i när det är dags att skruva upp dem igen. Jättenöjd.


Kattgård - 2 x 3 x 2

- Karin, 13 July 2020
Kattgård - 2 x 3 x 2


Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

- Karin, 13 July 2020
Omlets skruvbara pinnar - 12-pack

Enkla att använda. Bra med tillsats för borr.


Omlets sittpinne för höns - 1 meter

Perfekt för oss! - Patricia, 7 July 2020
Omlets sittpinne för höns - 1 meter

Jag köpte två 1m långa sittpinnar till mina 4 tjejer, och de har varit toppen. Jag höll fortfarande på att montera den ena när Jingle och Bell hoppade upp för att prova den. De verkar väldigt stabila och robusta och väldigt lätta att fästa på hönsnätet på min gård. Hönsen verkar gillar bredden på pinnarna, och de har blivit en favorit för tupplurar.

1 av 44   Nästa