Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
265
4 stjärnor:
57
3 stjärnor:
6
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 329 recensioner

Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Eglu go - Ulrika, 17 October 2019
Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Älskar hur lätt det är att städa och flytta runt i trädgården. Jag har använt den för nya höns innan jag introducerar dem för resten av flocken, och om hönorna varit sjuka eller skadade. Jag har haft min Go i 7 månader och det verkar som att det alltid finns en anledning att använda den. Nöjd!


Hink för matning av bin

Hink för bimantning. - Jenny, 17 October 2019
Hink för matning av bin

Allt fungerade smidigt. Nu hoppas jag bina klarar vintern. De verkade tacksamma.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Automatisk hönshusdörr - Mats, 17 October 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Hönshusdörren från Omlet var lätt att installera på vårt hönshus. Vi använder ljussensorn för att öppna och stänga dörren, det har fungerat oklanderligt på morgon och kväll.


Omlets hönsstängsel Mk2 - 21m - inkl. dörr, pålar och stödlinor

lite minus att det inte är så följsamt om marken är ojämn.Bra "dörrlösning"


Äggkartonger - Omlet - 20-pack

- Carina, 16 October 2019
Äggkartonger - Omlet - 20-pack

lagom stora kartonger.Trevligt att det finns pats att skriva hönans namn.


Handtag till Eglu-gårdar

handtag - Jan, 10 October 2019
Handtag till Eglu-gårdar

de är lite i vägen när man ska öppna dörren till gården men det är mycket lättare att flytta huset


Carefresh djurströ 10L - Konfetti

Väldigt absorberande - Linn, 8 October 2019
Carefresh djurströ 10L - Konfetti

Hönsen var först lite tveksamma till detta fina, men vande sig snabbt vilket är tur, för jag älskar det. Det är väldigt absorberande och dammar inte. Kommer också i en bal, så att det är lätt att sprida ut över hönshuset.


Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Mycket bättre för både marsvin och människor - Jan, 4 October 2019
Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Så mycket bättre än våra tidigare burar, som föll ihop. Givetvis inte säker på hur länge denna kommer hålla, men den är mycket lättare att underhålla. Marsvinen älskar att kunna gå ut på gräset utan att vi måste lyfta upp dem och hålla koll på dem så att de håller sig säkra. Jag är säker på att de kommer kunna vara utomhus mycket längre i år.


Marsvinsgård - 2 x 2 x 2

Supernöjd - Josefin, 3 October 2019
Marsvinsgård - 2 x 2 x 2

Jag har alltid haft gårdar i trä, men denna är mycket bättre. Väldigt säker, ser bra ut och är bra kvalitet. Min gård är för marsvin, och det kommer vara perfekt att ha deras bur där inne, låta dörren stå öppen så att de kan gå ut och utforska. Och jag kan gå in och hänga med dem. Jag köpte 2x2x2, men jag vill redan förlänga den. Jag satte ihop den själv och det var inte så svårt, det tog två eftermiddagar, och jag stressade inte. Bara fyra stjärnor för det höga priset.


1 av 33   Nästa