Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
277
4 stjärnor:
60
3 stjärnor:
6
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 344 recensioner

Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Perfekt att flytta runt - Mary, 5 December 2019
Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Grön

Jag älskar hur lätt det är att flytta. Jag har använt det som ett sätt att få bort gräs och ögräs från nya rabatter i trädgården, som ett sätt att berika jorden. Hönse är superglada eftersom de alltid har gott om godsaker att leta efter, och ser nya delar av trädgården varje dag.


Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Fantastisk produkt - Helen, 4 December 2019
Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Vi är så nöjda med vår Eglu Go, köpte den som hem till våra marsvin. Den är snygg och är väldigt lätt att rengöra, precis vad vi letade efter till våra marsvin. Glad att jag valde längre gård, det är fint att se dem springa omkring ute.


Automatisk dörr till hönshus - Grön

Automatisk dörr till hönshus - Kjell, 30 November 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grön

Fantastisk uppfinning. Fungerar perfekt även nu när det har blivit kallt.Hönsen får gå ut klockan 8 på morgonen och dörren stängs 17 just nu i november/december, då har ju hönsen gått in för länge sedan och jag behöver inte oroa mig för jag kommer hem mycket senare. På helgerna får jag sova ända till 8 på morgonen. Perfekt. Tack.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Superb produkt, jag älskar den! - Robert, 27 November 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Jag köpte dörren att sätta på trädörren till mitt hönshus till mina frigående höns, framför allt så att jag inte behövde oroa mig för att komma hem i tid på kvällen för att stänga om dem (jag vet att vi har räv!). Den fungerar perfekt, och för vintern är ljusinställningen det bästa valet, men det tar lite tid att få rätt på inställningarna så att du inte låser ute några höns. De första kvällarna var 1 eller 2 fortfarande kvar ute när dörren stängdes. Nu har vi haft den i några veckor, och den fungerar perfekt. Troligtvis den bästa på marknaden. Mycket mer pålitlig och säker än de dörrar som förlitar sig på gravitation.


Zippitunnel - Vinklad anslutning

ÄLSKAR DEN - Claire, 26 November 2019
Zippitunnel - Vinklad anslutning

Vi har några riktigt glada marsvin hemma, och jag är så nöjd med systemet. Marsvinen springer snabbt genom tunnlarna och ÄLSKAR hur mycket plats de har. Jag älskar att de kan tillbringa större delen av sin tid utomhus och sen gå tillbaka till värmen när de vill. VÄLDIGT nöjd kund. Tack!


Adventskalender för katter

Uppskattad - Elicabeth, 24 November 2019
Adventskalender för katter

Var uppskattad direkt av katten, får se vad som tycks efter alla luckor öppnats


Kaningård - 2 x 3 x 2

Perfekt gård för våra två kaniner - Tina, 20 November 2019
Kaningård - 2 x 3 x 2

Stor och väldigt stabil gård. Lite svår att montera men när det väl var gjort står den supersäkert och ser bra ut


Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Lila

Perfekt för våra två kaniner - Anna, 15 November 2019
Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Lila

Perfekt för våra två kaniner, så mycket lättare att hålla ren är våra andra burar


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Bra, men liten - Rebecka, 14 November 2019
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Detta är den perfekta buren om du inte har så gott om plats. Den är ganska liten för 2 gerbiler (och om du har gerbiler måste du ha två). Mina verkar trivas bra, men det finns inte jättemycket plats att springa runt på. Därför får de komma ut och springa runt lite varje dag. Designen är dock fantastiskt. Mina barn älskar att de kan dra ut lådan och leka med sina husdjur när som helst. Den är superlätt att städa. Förvaringen under är ett stort plus. Det är bra att vara två när man monterar den. Skulle över lag rekommendera.


Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Lite orolig - Per, 13 November 2019
Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Verkar bra, men jag är lite orolig över att det täcker ventilationshålen?

1 av 35   Nästa