Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
304
4 stjärnor:
74
3 stjärnor:
6
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 385 recensioner

Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Funktionell och snygg bur - Katarina, 27 January 2020
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Bra bur med två våningar och som dessutom är snygg


Hamster- och gerbilburen Qute - Valnöt

Super bra med små - - Ulle, 26 January 2020
Hamster- och gerbilburen Qute - Valnöt

Jag köpte den bruna men i efterhand skulle jag valt någon av det ljusa bara för att det blir väldigt mörkt i buren. Det är den snyggaste buren jag sett och den mest lätt städade. Vår hamster har svårt att förstå att hon kan gå upp och ner i röret så vi får träna henne men med hjälp klarar hon det, Helt klart en bra bur som jag rekommenderar.


Walk in-hönsgård - 3 x 3 x 2

Bra men krånglig att sätta ihop - Tanja, 18 January 2020
Walk in-hönsgård - 3 x 3 x 2

Den är diskret och sticker inte ut så mycket när man bor i ett villaområde. Den tog lite väl lång tid att sätta upp och precis som med cube-gården så fick vi byta ut clipsen till buntband för att det skulle bli mer stabilt. Men när det väl var uppe så blev det jättebra!


Omlets hönsstängsel Mk2 - 32m - inkl. dörr, pålar och stödlinor

Jag är jättenöjd med mitt nät då det håller mina tyngre höns på insidan. Ett stort plus är att min lilla hund inte kan putta upp nätet underifrån och ta sig in för att äta sig fet på hönsmat! Stabilt med nät som inge börjar hänga på en gång som de gjorda med snörnät.


Grade B - The Chicken Swing

- Mary, 17 January 2020
Grade B - The Chicken Swing

Great idea not sure if my hens are sure of it on aver long length just off the ground and saw one try but got a fright when it moved and think it spooked them


Grade B - The Chicken Swing

Chicken swing - Paul, 14 January 2020
Grade B - The Chicken Swing

I bought the chicken swing for my wife’s chickens which is a well made product and looks the part. Unfortunately the chickens do not use it and have no interest. Hopefully over time this may change as it looks like fun!


Ställ för mat- och vattenbehållare till Eglu Classic och Cube

Mycket lätt konstruktion att placera hur man vill


Grade B - The Chicken Swing

What every discerning chicken wants - Bruce, 3 January 2020
Grade B - The Chicken Swing

Just the job. The chickens love it.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Jättenöjd, älskar mina dörrar - Emmelie, 2 January 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Smidig dörr som var lätt att montera. Ett minus är dock storleken. I Sverige har vi minsta mått 40 cm. Denna dörr är endast 20 cm bred.


Hamster- och gerbilburen Qute - Vit

Praktisk och snygg bur - Katarina, 27 December 2019
Hamster- och gerbilburen Qute - Vit

En väldigt praktisk bur med lådan under för förvaring samt enkelheten att ta ut plastlåda för att kunna städa enkelt.

1 av 39   Nästa