Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
165
4 stjärnor:
34
3 stjärnor:
3
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 203 recensioner

Extremvädersjacka för Eglu Cube Mk2 - Blå

Fantastisk kvalitet - Toppenkvalitet, 17 October 2018
Extremvädersjacka för Eglu Cube Mk2 - Blå

Jackan kom precis i tid för kylan vi fick i vintras. Alla fyra höns höll sig varma och gosiga inne i huset under natten, och stannade inne större delen av dagen också! Öppningen på framsidan gör att luften fortfarande rör sig.


Kaningård - 2 x 2 x 2

Precis vad vi behövde - Linda, 15 October 2018
Kaningård - 2 x 2 x 2

Vi har köpt gården i två omgångar. Vi började med den låga versionen, och den fungerade bra, men för er som har ont i ryggen skulle jag absolut rekommendera den högre. Ni kommer inte ångra det, det gör verkligen stor skillnad, vilket vi insåg när vi gjorde vår gård högre.


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Snygg och lätt att rengöra med akta svansen - , 12 October 2018
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Buren är snygg mycket trevligare än de i plast som man vanligtvis hitta. Jag hade hoppats att den skulle hålla inne smutsen mer än vad den gör, men den är väldigt lätt att städa med den smarta designen att låsa röret och dra ut lådan. Dock ***** var försiktig när ni sätter tillbaka lådan så att inga svansar hänger i vägen!! **** Min dotter (13 år) drog ut lådan och när hon satte tillbaka den hade ökenråttans svans fastnat. Det var inte allvarligt men det gjorde nog ont, och min dotter blev väldigt ledsen. Allt som allt en toppenbur dock.


Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2

Hönsen älskar den! - Glenn, 10 October 2018
Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2

Gården är snygg, lätt att använda och stabil. Lite svår att sätta ihop, speciellt klämmorna. Vår bekräftelse kom tydligen på villovägar, men allting kom när det skulle. Funderar på att beställa en förlängning för att göra hönsens lekplats större.


Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Bra litet hus - Lewis, 8 October 2018
Hönshuset Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Jag behövde ett litet hus där jag kunde isolera en ny höna som mobbade de andra ett par dagar. Denna var perfekt och kommer vara användbar som ett extra hus eller gömställe i trädgården under vintern. Jag skulle inte ha fler än 2 höns i den. Man kan inte lägga in för mycket strö eftersom det ramlas ner genom golvet och gör att du inte kan dra ut spillningsbrickan när du vill tömma den. Jag kommer förmodligen ställa den på en ställning eller bord med en stege för att göra den lättare att komma åt. Tjejerna tycker det är svårt att komma åt maten i behållaren (med eller utan locket) eftersom den lutar bakåt, så de försöker klättra upp i den så att maten hamnar överallt. Designen på några av Omlets andra matskålar är väldigt bra, så det är tråkigt att Eglu Go kommer med en annan. Kvaliteten är som alltid bra, och den kom snabbt.


Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Fantastisk produkt! Våra kaniner älskar den! - Emily, 5 October 2018
Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Vi köpte buren tidigare iår för våra två kaniner. Den har varit fantastisk och ger dem mer frihet ute i trädgården. Nätet under gör att vi vet att de är säkra inne och den isolerade buren höll dem varma under regn och kyla, samtidigt som den var sval under den varma sommaren. Eglun är så lätt att rengöra, vi kör med högtryckstvätt och det tar verkligen bara några sekunder. Rekommenderar den absolut!


Hönshuset Eglu Go UP med hjul och tillbehör - Grön

Bra, lätt att sätta upp - Laura, 4 October 2018
Hönshuset Eglu Go UP med hjul och tillbehör - Grön

Gör vad den säger att den ska göra. Lätt att montera, gjorde det själv på ett par timmar men det hade gått snabbare om jag hade haft hjälp! Inget fel på produkten, men eftersom jag har en lång gård är det svårare att flytta runt den i trädgården (men det är eftersom jag har en liten trädgård och är lika stark som en kattunge)


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Bra hönshus - Tracey, 4 October 2018
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Vi köpte en Eglu Cube åt våra höns efter mycket problem med hönskvalster under den varma sommaren. Vårt gamla skjul med trä och filttak var omöjligt att få helt rent. Eglun kom snabbt och var lätt att sätta ihop, vi behövde ingen gård så det var bara huset att sätta upp. Det är en stabil och väldesignad produkt som verkligen är värd priset. Hönsen vande sig snabbt, och vi har inte haft några problem med kvalster!


Genomskinligt överdrag till Eglu Cube - 2m

Regnjacka? - Jeanett, 2 October 2018
Genomskinligt överdrag till Eglu Cube - 2m

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" Toppen att sätta över gården, när det regnar i parti och minut, nu på hösten. Rejält tilltagen och släpper igenom dagsljuset.


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård - Grön

Love it! - Annika, 24 September 2018
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård - Grön

I have five kochin bantam hens and their rooster living in eglu cube with 4 meter long run. It works perfectly. I have also bought the omlet chicken perch for the run and they enjoy it very much. Our chickens free ranger for the most part. So this is perfect for us. I´m excited to see how it goes during winter time. I have the extreme temperature jacket so I'm interested to see how it keep the cold away.

1 av 21   Nästa