Omlet är fortfarande öppet! Vänligen klicka här för mer information.

Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
357
4 stjärnor:
86
3 stjärnor:
9
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 453 recensioner

Hönshuslampa

Fungerar klockrent! - Eva, 15 October 2020
Hönshuslampa

Smart lösning som gör hönsen tryggare när de går in i Eglo cuben på kvällen. Så nu testar jag att låta mina höns bo i sin Eglo cube även i vinter.


Pickleksakerna Pendant & Poppy - Tvåpack

Glada tjejer - Cindi, 13 October 2020
Pickleksakerna Pendant & Poppy  - Tvåpack

Jag var inte säker på vad mina tjejer skulle tycka om pickleksakerna, även om de såg roliga ut. Jag slog till och fick hem dem supersnabbt. Inga problem att sätta ihop dem. Hönsen ÄLSKAR BÅDA!! Så nöjd med båda produkter, de leker med dem hela dagarna.


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grön

bara positiv - Mikael, 13 October 2020
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grön

Den funkar kalas bra, inga problem att förstå bruksanvisningarna, det var lätt att installera de olika funktionerna och jag slipper gå ut och öppna och stänga stup i kvarten.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Kanonbra!! - , 12 October 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grå


Automatisk dörr till hönshus - Grön

Älskar denna dörr! - Tash, 7 October 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grön

Jag älskar min automatiska dörr! Jag vet att mina höns är säkra om jag glömmer att låsa om dem på kvällen efter att de gått fritt hela dagen. Jag behöver inte heller springa ut i kylan och regnet på morgonen för att släppa ut dem. Det finns inte heller någon risk att de måste stanna inomhus hela dagen om jag glömmer att öppna för dem när jag stressar till jobbet på morgonen. Värt varenda krona!


Walk in-hönsgård - 3 x 4 x 2

Mina höns känner sig väldigt trygga! - Camilla, 5 October 2020
Walk in-hönsgård - 3 x 4 x 2

Buren var mycket riktigt enkel att montera och väl på plats känns den väldigt stabil. Markskruvarna är ett nödvändigt tillbehör för att göra den helt rävsäker. På dagarna går våra höns in och ut medan de på kvällarna innan de skall sova gärna samlas i buren. Det är smidigt med tvådelad dörr just för om rovfåglar slår ner mot dem vid dörröppningen.


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Great door - Nils, 4 September 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grå

I bought this one for a barn sized coop and mounted it on the inside. Have other similar products in other rooms. This was by far the easiest to set up and most versatile in all aspects so far! My 5.5kg rooster goes in and out without a care.


Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Vilket toppensystem! - Tara, 3 September 2020
Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Vilket toppensystem! Jag köpte först en tunnel men bestämde mig sen för att lägga till mer. Superlätt att sätta ihop! Jag är inte det minsta orolig för att saker ska gå upp eftersom låsen och säkerheten är toppen. Willow hade inga problem att börja utforska och springa runt genom tunnlarna från sin bur till sin gård. Jag älskar också att ha en dörr på ena sidan så jag vet att hon är säker i buren på natten!


Bolsterbädd med skummadrass för katter - Small - Grå

Snygg,stilren och katterna gillar den - Jenni, 1 September 2020
Bolsterbädd med skummadrass för katter - Small - Grå

Letade efter en kattbädd som givetvis skulle vara skön och bekväm för katterna men också samtidigt snygg, stilren och passa in i inredningen i hemmet. Jag hittade den! Finaste bädden, så snygg så den passar överallt och katterna gillar den. Alla blev nöjda!


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Smidig och lättinstallerad - Viktor, 31 August 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Väldigt enkel att installera och fungerar som den ska. Hönsen lär sig fort hur de tar sig in och ut, kan vara aningen smal om man har riktigt stora höns.

1 av 46   Nästa