Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
133
4 stjärnor:
28
3 stjärnor:
3
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 165 recensioner

Eglu Cube Mk2 med tillbehör - Grön

Mycket bra - Karin, 21 June 2018
Eglu Cube Mk2 med tillbehör - Grön

Som nybörjare på höns har jag inget att jämföra med, utan tänker på andra burar jag har ex till kaniner. Omlet cube var lätt att sätta ihop, bra beskrivning, robust och stark i materialet. Hönsen och tuppen verkar tycka om huset. Det enda som inte funkat för våra höns, är trappan upp. Jag har en stor ras och då blev trappstegen för små, så dem klarade de inte att gå på. Vi byggde en egen ramp och satte på Cuben och det funkar bra. Kanske kunde det finnas två olika storlekar på trappstegen, som man talar med er om vid beställning? Stora höns eller små höns. Mycket lätt att rengöra och trevlig och lite rolig att se på!


Kattgård - 3 x 3 x 2

Kattgård 3x3x2 - Malin, 17 June 2018
Kattgård - 3 x 3 x 2

Perfekt och säker kattgård som katterna älskar. Lite svår att montera till en början, gillar att inga verktyg behövdes. Jag monterade den själv. Robust och stabil, men tyvär inte så snygg. Rekommenderas!


Kattgård - 2 x 3 x 2

- Jitka, 10 June 2018
Kattgård - 2 x 3 x 2

Mycket nöjd,våra MCO älskar den.


Kattgård - 2 x 3 x 2

Praktisk kattgård - Håkan, 21 May 2018
Kattgård - 2 x 3 x 2

Snabb och smidig leverans. Att läsa instruktionerna och titta över packlistan tyckte jag hjälpte en hel del när man skulle montera ihop den. Många delar att sätta ihop, men fungerade förvånansvärt smidigt ändå. Allt var med och dessutom en hel del extra kopplingsdetaljer.


Äggsnurra 24 - Gräddvit - För små till medelstora ägg

Trevlig äggsnurra


Omlet hönsstängsel - 32 m - Med dörr, dubbelpiggade pålar och stödrep

Mycket lätt att sätta upp. Hönsen har inte kunnat rymma och ställa till det i rabatterna. Ser snyggt ut.


Pickleksakerna Rocky & Elvis - Tvåpack

- Nadine, 14 April 2018
Pickleksakerna Rocky & Elvis  - Tvåpack

Kul produkter! Rocky är vår favorit, tyvärr lyckades mina höns bryta av pinnen till Elvis efter bara ett par dagar. Men Rocky är hel och används varje dag, perfekt för uttråkade höns på vintern.


Kattgård - 2 x 2 x 2

Kattgården som håller pälsklingarna trygga - Isabella, 12 April 2018
Kattgård - 2 x 2 x 2

Det var lite pyssel att få ihop gården och spännena var lite knepiga men det gick till slut ( vi råkade bygga lite fel först och kom på iden att lägga spännena i varmt vatten för att det skulle gå lättare ). Gården känns stabil och den har blivit invig av ena katten som nosat runt :) Väntar nu bara på värmen så kan bägge vara där inne någon timme om dagen medan jag gör annat i trädgården och hemmet samtidigt som jag vet att de är trygga. Gården kan man "fixa" till med matta, klösträd, koja och annat så den blir personlig och mysig :)


Nettex kalkbensspray - 250ml

- Carina, 3 March 2018
Nettex kalkbensspray - 250ml

Hönsen älskar det


Äggsnurra 24 - Svart - För medel till stora ägg

Snygg och praktisk - Maria, 5 February 2018
Äggsnurra 24 - Svart - För medel till stora ägg

Pryder sin plats på bänken, ser till att äggen förbrukas i rätt ordning och garanterar att jag inte glömmer att köpa ägg.

1 av 17   Nästa