Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
129
4 stjärnor:
26
3 stjärnor:
3
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 159 recensioner

Pickleksakerna Rocky & Elvis - Tvåpack

- Nadine, 14 April 2018
Pickleksakerna Rocky & Elvis  - Tvåpack

Kul produkter! Rocky är vår favorit, tyvärr lyckades mina höns bryta av pinnen till Elvis efter bara ett par dagar. Men Rocky är hel och används varje dag, perfekt för uttråkade höns på vintern.


Kattgård - 2 x 2 x 2

Kattgården som håller pälsklingarna trygga - Isabella, 12 April 2018
Kattgård - 2 x 2 x 2

Det var lite pyssel att få ihop gården och spännena var lite knepiga men det gick till slut ( vi råkade bygga lite fel först och kom på iden att lägga spännena i varmt vatten för att det skulle gå lättare ). Gården känns stabil och den har blivit invig av ena katten som nosat runt :) Väntar nu bara på värmen så kan bägge vara där inne någon timme om dagen medan jag gör annat i trädgården och hemmet samtidigt som jag vet att de är trygga. Gården kan man "fixa" till med matta, klösträd, koja och annat så den blir personlig och mysig :)


Nettex kalkbensspray - 250ml

- Carina, 3 March 2018
Nettex kalkbensspray - 250ml

Hönsen älskar det


Äggsnurra 24 - Svart - För medel till stora ägg

Snygg och praktisk - Maria, 5 February 2018
Äggsnurra 24 - Svart - För medel till stora ägg

Pryder sin plats på bänken, ser till att äggen förbrukas i rätt ordning och garanterar att jag inte glömmer att köpa ägg.


Nettex Total Mite Kill-blandning - 750ml

- Carina, 2 February 2018
Nettex Total Mite Kill-blandning - 750ml

Mkt effektivt medel mot kvalster


Battles pulver mot röda hönskvalster - 500g

Ett mkt bra pulver mot röda HÖNSKVALSTER mycket nöjd.


The Chicken Swing

- Shona, 26 January 2018
The Chicken Swing


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

Underbar produkt, lätt att håll ren och ser snygg ut. Våra 2 ökenråttor älskar den verkligen. Fantastisk kundservice, snabb och effektiv leverans. Skulle verkligen rekommendera både produkten och företaget. Tack.


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

Unik bur, lätt att rengöra, några störningsmoment - Annie, 23 January 2018
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

Över lag älskar vi buren, och den är väldigt olik det mesta man ser på marknaden. Jag älskar hur lätt den är att rengöra, min dotter (9) kan lätt städa den själv. Jag gillar också höjden, perfekt om du vill kolla på din hamstrar när de leker. Och vår hamster är väldigt nöjd, vilket är det viktigaste! Förvaringsutrymmet är verkligen praktiskt för att förvara mat och andra saker. Med det sagt är magneten lite oberäknelig, och ibland är det svårt att få upp dörren. Buren var ganska lätt att montera, men en del saknades när den kom. Kundtjänst var väldigt trevliga och fixade det snabbt, men det gjorde att det tog lite längre tid innan vår hamster kunde flytta in.


Blå hönsreflexväst - Tvåpack

- Lynn, 5 January 2018
Blå hönsreflexväst - Tvåpack

En av våra nästan fjäderlösa tjejer är nu en väldigt glad höna. Så nöjd med dessa jackor, och de höll henne varm och mysig när det var riktigt kallt.

1 av 16   Nästa