Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
146
4 stjärnor:
29
3 stjärnor:
3
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 179 recensioner

Kattgård - 3 x 4 x 2

Toppen - Katarina, 16 August 2018
Kattgård - 3 x 4 x 2

Mycket nöjd med vår rastgård till katterna.Lätt att bygga upp .


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Eglu Cube - Theresa, 15 August 2018
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

10 av 10 för Eglu för designen på detta fantastiska hönshus. Jag är helt övertygat efter att ha använt traditionella hönshus i trä i alla år. Enkla ytor, rymligt för mina höns, väldigt hygieniskt och lätt att rengöra, och väldigt lätt att flytta på med de kraftiga hjulen.


Smite ekologiskt och naturligt kvalsterpulver - 350g

Kvalstren var ett stort problem och jag led av mina höns med tack vare kvalsterpulver är de fria nu - Sigrid-Irene, 14 August 2018
Smite ekologiskt och naturligt kvalsterpulver - 350g

Vi hade problem med skator de flög in i värplådarna och åt eller stal äggen - dödade även 2 ganska nyfödda kycklingar. Tyvärr smittade de också hönsen med kvalster. De enda höns som klarade sig var de som bodde i vår Omlet hönshus. Med hjälp av desinficering och det fantastiska kvalsterpulver Smite blev alla fria från ohyran


Smite desinfektionskoncentrat - 1 liter

Mycket nöjd med produkten - är enkelt att använda! - Sigrid-Irene, 14 August 2018
Smite desinfektionskoncentrat - 1 liter

Det var första gången vi använda produkten. Vi följde rekommendationer för rengöringsstegen och använde sedan produkten enligt bruksanvisning. Jag är mycket nöjd med resultatet


Barrier V1 desinfektionsspray

lått användbar. Luktar fräsch och gott - Sigrid-Irene, 14 August 2018
Barrier V1 desinfektionsspray

Jag är mycket nöjd med varorna från min sista beställning. Produkterna fanns väl beskriven och användningen var enkelt.


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Utmärkt lösning på liten hönshållning. - Carina, 9 August 2018
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Hade bestämt mej från början att jag ville ha ett mobilt hönshus.När jag såg detta på nätet-tycke jag först att det såg riktigt fult ut


Kattgård - 3 x 3 x 2

Stabil och flexibel konstruktion - Andreas, 23 July 2018
Kattgård - 3 x 3 x 2

Hyffsat enkel att montera trots att jag inte är en ingenjör. Funkar bra även när underlaget har lite lutning då varje sektion anpassar sig till den förra.


Kattgård - 2 x 3 x 2

Kattbur - Anneli, 22 July 2018
Kattgård - 2 x 3 x 2

Verkligen jättebra bur! Enkel att montera och mer klämmor i förpackningen. Det tar dock inte den tid som anges, beräkna minst dubbelt. Men jättenöjd!


Battles Stockholmstjära - 400g

- Ingvill, 15 July 2018
Battles Stockholmstjära - 400g

1 av 18   Nästa