Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
381
4 stjärnor:
93
3 stjärnor:
10
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 485 recensioner

Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Fin & rolig möbel ???? - Kim, 27 April 2021
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Det är en fin bur, smart och snygg. Lätt att göra rent. Är jättenöjd ????


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Helt perfekt - Åsa, 6 April 2021
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Nu när vi äntligen köpt denna dörr undrar jag varför vi inte gjorde det redan från början. Fungerar hur bra som helst. Mycket enkel att installera och programmera. Vi köpte också med lampan som tänds 5 minuter innan stängning.


Kaningård - 2 x 3 x 2

Rymlig, smidig och säker - Sara, 18 March 2021
Kaningård - 2 x 3 x 2

En stor rymlig kaningård, enkel att ansluta till själva buren med ziptunneln. Hyffsat enkel och smidig att sätta ihop, står stadigt när monterad.


12V nätadapter till Omlets automatiska hönshusdörr

Fungerar perfekt - Pia, 22 February 2021
12V nätadapter till Omlets automatiska hönshusdörr

Den fungerar perfekt. Öppnar och stänger dörren som jag ställt in


Äggsnurra 24 - Gräddvit - För medel till stora ägg

Jättefin och nöjd med min äggsnurra! Blev helt perfekt i mitt kök! Mina hönsägg är ganska små men den fungerar bra ändå!


Zippi kaningård med tak och nätgolv - Dubbel höjd

Stabil och fin gård! - Pernilla, 13 February 2021
Zippi kaningård med tak och nätgolv - Dubbel höjd

Vi är jättenöjda! Och vår dvv Putte älskar sitt nya hägn och tillbringar mer tid ute i hägnet än i sitt hus. Vi kan gå in och sätta oss och mysa/socialisera. Gården är rymlig, stabil och enkel att montera!


Automatisk dörr till hönshus - Grå

Fungerar klockrent! - Linda, 9 February 2021
Automatisk dörr till hönshus - Grå

Är så nöjd med min automatiska hönslucka, den fungerar felfritt!


Extremvädersöverdrag till Eglu Cube MK2

Extremt bra extremvädersöverdrag - Maimo, 8 February 2021
Extremvädersöverdrag till Eglu Cube MK2

Min femåriga Hedemora-madame med kompisar tackar för värmetäcket. PS, har ni i sortimentet vindskydd för nedre uteburen? Det har Gullan på sin önskelista.


Kattsängen Maya Donut - Earl Grey

Den är perfekt!! - Carrie, 29 January 2021
Kattsängen Maya Donut - Earl Grey

Jag har köpt så många olika kattsängar genom åren och de flesta har jag till sist gett bort eftersom de aldrig används. Men den här gången var det annorlunda eftersom mina katter älskar den här sängen och tycker att den är perfekt!! Jag köpte bara en och de brukar köa för sin tur att sova på den, så jag kommer definitivt att köpa flera! Kvaliteten är fantastisk och den är så mjuk och snygg. Storleken verkar passa alla mina katter, både de stora och de små, och de älskar att kunna rulla ihop sig och mysa på sängen med sidan som huvudstöd. Sängen verkar också hålla värmen riktigt bra, vilket alltid är ett plus när det gäller katter! De gillar inte bara att sova på den, de brukar använda den som en soffa för att titta på TV eller tvätta sig också. Jag kommer definitivt att köpa fler och rekommendera den till mina vänner! Jag gillar också hur mångsidig den är, jag har aldrig tidigare sett en kattsäng som kan användas som den är eller med ben för att lyfta den från golvet och att kunna välja en stil som passar i mitt hem är något som jag verkligen uppskattar!


Äggsnurra 24 - Svart - För små till medelstora ägg

Fin och rejäl - Elin, 28 January 2021
Äggsnurra 24 - Svart - För små till medelstora ägg

Bra kvalitet och fin intedningsdetalj, man får dock vara med lite när man tar ägg längst ner då äggen inte är helt runda och inte alltid snällt och fint rullar efter, har haft sönder några ägg.. Men så snart man har lärt sig hur man plockar äggen för att undvika det, så fungerar den bra :) den passar som annonsen antyder bäst till stora och medelstora ägg, men funkar även till våra dvärgkochin ägg, dock med risk att dom ramlar igenom om dom vänds åt fel håll. :)

1 av 49   Nästa