Kundrecensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
189
4 stjärnor:
37
3 stjärnor:
3
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 230 recensioner

Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Toppen! - Annika, 28 January 2019
Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Jag älskar verkligen vår Eglu Go. Vi har två kaniner i den och de har gott om plats att springa, hoppa, studsa och leka. Gården är superstark, och hög kvalitet på plasten. Den är mycket bättre än vår gamla träbur. Jag skulle absolut rekommendera den till folk som har kaniner eller marsvin.


Kattbädd i fleece med tasstryck - 42cm

Bra köp. - Jill, 23 January 2019
Kattbädd i fleece med tasstryck - 42cm

Vi beställde denna som en födelsedagspresent till vår katt Lilly. Den kom snabbt, och jag tänkte att vi skulle prova den innan vi slog in den och la den under granen. Det gick inte så bra eftersom hön älskade den och ville inte flytta sig, så det blev en tidig present. Hon älskar den och håller sig varm framför brasan. Färgen är fin, den är snyggt gjort, och hon kan ligga där i timmar. Bra köp. Tack Omlet.


Glitterträningsboll för smådjur

Utmärkt - Iman, 22 January 2019
Glitterträningsboll för smådjur

Utmärkta hamsterbollar, våra hamstrar gillar dem.


Pickleksakerna Rocky & Elvis - Tvåpack

Hönsen älskar dem - Jan, 21 January 2019
Pickleksakerna Rocky & Elvis  - Tvåpack

Det tog ett par dagar innan hönsen fick rätt på Elvis, men de älskade Rocky direkt. Väldigt nöjd!


Automatisk dörr till hönshus - Grön

Den funkar! - Susannah, 16 January 2019
Automatisk dörr till hönshus - Grön

Jag har ett hemmabyggt hönshus och ville ha en automatisk lucka till. Det gick snabbare än vad jag trodde att montera, och jag är väldigt nöjd. Jag fick ta bort den gamla dörren i trä på framsidan av hönshuset först, och sen skruva på Omlet dörren. Hönsen har vant sig vid den och den fungerar som den ska. Enda problemet var att leveransen var försenad, men den kom innan jul vilket var bra. Tack.


Kattgård - 2 x 3 x 2

Alla andra katter är avundsjuka - Eleanore, 14 January 2019
Kattgård - 2 x 3 x 2

Min innekatt, som vill vara utekatt, älskar sin kattgård och springer rakt in i sin sele. Den första dagen efter att vi monterat den komma alla andra katter i området för att kolla in den, och försöka ta sig in. Det måste ha spridit sig snabbt, för snart hade vi fler katter i trädgården än jag någonsin sett förut. Det kommer förbättra mitt liv eftersom jag tidigare behövt hålla full koll på min katt när vi är i trädgården eftersom hon ibland lyckas ta sig ur sin sele. Jag kan sitta inne på gården med henne när det är fint väder. Den smälter in fint i trädgården och är inte för utstickande eller ful. Jag har försökt hitta en lösning för när min katt skriker för att få komma ut i 10 år, och nu har jag hittat den!! Tack så himla mycket Omlet!


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Fin välgjord produkt - Katie, 9 January 2019
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Vit

Jag köpte den vita med förvaring till min dotter i julklapp. Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av produkten, och vår lilla guldhamster verkar också väldigt nöjd. Den är väldigt lätt att rengöra för min 10-åring och att ha allt vi behöver i lådan under är fantastiskt. Det är en väldigt stadig och välgjord möbel. Tyvärr mäekte vi att den var sönder på några ställen när vi packade upp den. Eftersom det var en julklapp gav vi den ändå, men jag skickade ett mejl till Omlet och fick snabbt svar att de skulle skicka nya delar direkt efter julen. Blev väldigt imponerad när jag fick de nya delarna redan den 8:e januari. Jag skulle utan tvekan rekommendera Omlet.


Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Lila

Svår att bygga - Polly, 7 January 2019
Hönshuset Eglu Go UP med 2 m lång gård och hjul - Lila

Fantastisk kvalitet, men det var svårt att montera. Särskilt gården.


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård - Grön

Älskar Cube - Jenny, 2 January 2019
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård - Grön

Jag skaffade en Cube till mina första höns, och de trivs väldigt bra. Den är otroligt lätt att rengöra. Jag kan flytta runt den i trädgården själv, och mina tjejer får färskt gräs. Mina barn kan använda äggluckan och älskar att plocka ägg från sina egna höns. Väldigt nöjd.


Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Min nya favoritprodukt - Rose, 12 November 2018
Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Vilket fantastiskt köp detta varit! Vi använder våra tunnlar för kaniner och marsvin, och de har verkligen älskat att använda dem. Det är ovanligt att hitta en product som inte bara ser snygg ut utan också är väldigt praktisk. Jag vet att våra djur kan springa mellan burarna och gårdarna, och det härmar ett naturligt beteende hos dem, så att de håller dig friska och glada! Tunnlarna var superlätta att sätta ihop, till och med barnen hjälpte till, och sen tillbringade vi timmar med att gömma olika godsaker och bygga olika "labyrinter" åt dem. Helt klart 10/10 - bra gjort Omlet!

1 av 23   Nästa