Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
368
4 stjärnor:
91
3 stjärnor:
10
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 470 recensioner

Vattenautomaten MaxiCup för höns

Vattenkopp MaxiCup - Johan, 10 January 2021
Vattenautomaten MaxiCup för höns

Fungerar utmärkt. Fyller på långsamt, men läcker inte som andra mindre vattenkoppar. Tog kort tid för hönsen att lära sig var de skulle dricka. Gick ganska lätt att fästa i dunk/reservoar.


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Bra köp - Sam, 1 January 2021
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Enkel att montera efter film på Youtube. Har fungerat helt enligt reklamen. Både hönsen och min familj är nöjda!


Caddi godsaksbehållare

Bra! - Ingela, 30 December 2020
Caddi godsaksbehållare

Jag stoppar i rivna morötter, svarkål eller grönkål - vilket mina höns glatt mumsar i sig.


Pickleksaken Pendant

Superbra! - Ingela, 30 December 2020
Pickleksaken Pendant

Hönsen älskar att picka på behållaren så vetekorn ramlar ut, och sedan plocka upp dem från marken. De gör det i omgångar under dagarna, som stimulerande sysselsättning.


Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Good - Ulf, 12 December 2020
Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Has been out in constand bad weather with eain every second say for 3 weeks. Still dry on the inside. Outside temperature about 1 - 5 degree C. To my experience it raises the temperature inside the cube about 3 degrees C.


Fäste för autodörrens kontrollpanel på Eglu Cube Mk2

Jättenöjd!


Automatisk dörr till hönshus - Grön

* - Ulf, 28 November 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grön

Den blev mycket bra, är nöjd. Den sitter på insidan, nu lite för lågt men jag ska höja den. Det kommer sand/jord i spåret så luckan får problem ibland. Mycket nöjd med hur enkelt den var att programmera. Mvh Ulf


Automatisk dörr till hönshus - Grön

Äntligen sovmorgon:-) - Jörgen, 28 November 2020
Automatisk dörr till hönshus - Grön

Väldigt nöjd med dörren. Känns tryggt att den stänger automatiskt på kvällen. Fungerat felfritt hittills.


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Lättanvänd - Lisbeth, 27 November 2020
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Supernöjda höns och ägare. Lätt att installera. Robust. 4 av 5 stjärnor då den slutade fungera som den skulle efter 1 månad (kontaktfel). Men kundservice var fenomenal och skickade en ny omedelbart. Stort pluspoäng!


1 av 47   Nästa