Kundutlåtanden

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
203
4 stjärnor:
41
3 stjärnor:
4
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 249 recensioner

Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Grön

Eglu kaninbur - Denise, 17 April 2019
Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Grön

Mina kaniner älskar sin Eglu! Jag hade en bur i trä inne på en gård, och allt gick bra. Sen skaffade jag en kanin till. Han gnager på ALLT! Han tuggade sig igenom hela fönstret på buren, så det fanns ingenstans för dem att komma undan vinden. Eglun löste mina problem. Han kan inte gnaga på den över huvudtaget. Tack!


Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

Den är perfekt. Min dotters hamster älskar friheten han får och han är säker från vår Maine Coon-katt. - Christel, 12 April 2019
Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

Buren är toppen. Hamstern är säker från hunden och katten. Min dotter kan ha dörren till sovrummet öppen och hamstern älskar att springa upp och ner.


Hundsäng - Grå - Fido Studio 36

Bra säng - Allan, 8 April 2019
Hundsäng - Grå - Fido Studio 36

Fantastisk hundsäng, min boxer Henry älskar den, han verkar så nöjd att vi har beställt en till att ha på kontoret. Skulle absolut rekommendera den, min partner och jag har köpt flera Omlet-produkter de senaste åren, och de är alltid bra kvalitet.


Dubbelkattskål i grå melamin - 2x180ml

Perfekt - Julia, 3 April 2019
Dubbelkattskål i grå melamin - 2x180ml

Den här har varit perfekt för min kattunge, han kan få både mat och vatten i perfekta mängder, och när han blir större kan jag dela upp färsk och torr mat och ha vatten i en separat skål. Och den är supergullig med det matchande underlägget.


Kattgård - 2 x 3 x 2

En väldigt stabil bur för vår stora maine coon och vår andra katt - Lesley, 29 March 2019
Kattgård - 2 x 3 x 2

Har precis monterat gården på dess temporära plats. Det är en väldigt stabil konstruktion och förhoppningsvis kommer den vara lätt att flytta på. Jag tror också det kommer gå snabbare att sätta upp den en andra gång. Youtubefilmen var till stor hjälp, när man är osäker är det bra att kunna titta igen. Jag köpte extra längder för att göra den stor nog, och det var lätt att köpa till. Jag håller med om att klämmorna var svåra att få fast, men att värma dem hjälpte i nollgradig temperatur, inte den bästa tiden att sätta upp den. Allt som allt är jag supernöjd med mitt köp.


Handtag till Eglu-gårdar

- Malin, 27 March 2019
Handtag till Eglu-gårdar

Dessa handtag har gjort mitt liv så mycket lättare, speciellt över ojämna ytor. De borde komma som standard. Varför har jag gjort illa mina fingrar när svaret fanns där hela tiden?


Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Bra köp - Jan, 26 March 2019
Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Passar perfekt och verkar ge ett extra lager med värme. Lätt att sätta på och använda.


Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Fantastiskt hönshus, besvärlig gård - Tanja, 24 March 2019
Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön

Jag älskar Eglu cube och mina fem höns verkar göra det med. Jag har haft den sedan Maj -18 och det är skönt att det är lätt att städa samt att monteringen av huset gick fort. I oktober flyttade jag in min eglu i ett stormsäkert växthus där det här stått hela vintern. Trots en kyla på ner till -30 grader celsius så har det inte varit mindre än ca -5 grader i huset och hönsen hat mått väldigt bra! Gården var jag inte lika nöjd med dock. De medföljande clipsen gick lätt av vid montering så jag använde mig av buntband istället och det var besvärligt att flytta runt där det inte var en riktigt plan yta. Men kvalitén på sektionerna verkar riktigt bra!


Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

Bra konstruerad hus samt hage - Casandra, 22 March 2019
Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Eglu Cube Mk2 - , 18 March 2019
Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Det var super nemt at samle efter både at have set video'en og manualen, men de plastik låse er ikke særlige nemme at bruge og de knækker alt for nemt, nu er jeg spændt på at se hvor lang tid de holder. Hønsene lærte at bruge trappen på en dag og jeg har haft glæden over at rense hønse møg ud på 10 min. Super fantastisk mange tak for et dejligt hønsehus.

1 av 25   Nästa