Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Kundrecensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

Våra recensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:
420
4 stjärnor:
98
3 stjärnor:
12
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg: Baserat på 531 recensioner

Bolsterbädd med skummadrass för hundar - Medium - Grå

Nöjda hundar - Ann, 25 October 2021
Bolsterbädd med skummadrass för hundar - Medium - Grå

Våra hundar gillar att de fått en egen liten soffa och att den kommer upp lite från golvet.


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Befriande och driftsäker! - Mariette, 19 October 2021
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Jobbar jag tidigt eller sent så behöver jag inte tänka på luckan till mina hönor! Solen går upp-lyckan öppnas :) Alternativt kan jag ställa in tid då jag vill att de skall in eller ut. Smidigt! Supernöjd!


Gul och rosa hönsreflexväst - Tvåpack

Västen fungerade mycket bra på Gullefjun - Gunila, 15 October 2021
Gul och rosa hönsreflexväst - Tvåpack

Gullefjun hade tappat sina fjädrar på ryggen tack vare en aktiv tupp(Gabriel). Efter några dagar med rosa väst så började fjädrarna växa ut o idag är hon jättefin.


Äggsnurra 12 - Gräddvit - För medel till stora ägg

Perfekt för mindre hönsgruppen - Anna, 15 October 2021
Äggsnurra 12 - Gräddvit - För medel till stora ägg

Mycket bra när en bara har ett mindre antal hönor. Lagom storlek i ett vanligt kök.


Katthuset Maya med förvaringshylla och sängen Maya Donut - Snövit

Vilken fantastisk produkt! - Melanie, 12 October 2021
Katthuset Maya med förvaringshylla och sängen Maya Donut - Snövit

Vilken fantastisk produkt! Från hur lätt det var att bygga ihop huset till den färdiga produkten, vi älskar det här katthuset! Sorry att det inte finns en bild med en katt inuti huset...varje gång jag försöker ta en så vill de gosa istället! Båda mina barn hjälpte till att bygga ihop huset och jag måste säga att vi verkligen gillade hur alla små tillbehör var sorterade i små påsar som var sammanlänkade. Det var så lätt att hitta rätt del. Katthuset står i vårt vardagsrum och där ser det riktigt ser snyggt ut och donutsängen är så mjuk och fluffig, perfekt för att katterna ska ha det mysigt. Tack Omlet för en riktigt bra produkt!


Katthuset Maya med sängen Maya Donut - Earl Grey

perfekt för rädda katter! - Jacky, 7 October 2021
Katthuset Maya med sängen Maya Donut - Earl Grey

Min adopterade katt Ralph har använt denna som sin säkra plats på kvällarna när han vill vila någonstans där det är lugnt. Sängen gör det supermjukt och mysigt, och han verkar mycket lugnare när han är där inne, borta från allt ljud. Passar in fint i rummet, tog ett tag att bygga ihop men Ralph 'hjälpte' :)


Husdjursgård - Paket B (041.0016)

Bra Produkt - Wolte, 6 October 2021
Husdjursgård - Paket B (041.0016)

Snygg Bra Fin kattbur


Omlets hönsstängsel Mk2 - 42m - inkl. dörr, pålar och stödlinor

Great product ???? - Marie-José, 3 October 2021
Omlets hönsstängsel Mk2 - 42m - inkl. dörr, pålar och stödlinor

Bought the fence about a month ago and it's great. Sturdy and easy to put together. Quality is excellent ????


Katträdet Freestyle - Startpaket Explorer - 2,15m till 2,60m

Ett riktigt slott för min katt - Francesca, 28 September 2021
Katträdet Freestyle - Startpaket Explorer - 2,15m till 2,60m

Jag vet inte vem som älskar det här katträdet mest, jag, barnen eller katten. Vi slog på stort och köpte två stänger, två broar, tre trappsteg, en blomkruka och som grädde på moset en plattform med hängmatta vilket vi blev rekommenderade från en tidigare recension. Ryshi, vår 6 år gamla katt, är inte den mest atletiska katten och brukar överanalysera saker, så vi var oroliga att han skulle vara nervös och orolig när han såg katträdet. Men han älskar att kunna sitta högt upp och titta ut genom fönstret och han gillar verkligen dynorna eftersom jag tror att de känns väldigt mjuka under tassarna. Men hans absoluta favorit är hängmattan där han älskar att rulla ihop sig. Jag gillar verkligen klösdelen runt den ena stången eftersom det har friat upp golvyta där vi hade den gamla klöspelaren som hade en stor bas och stod mitt framför en glasdörr. Eftersom katträdet använder höjden i rummet som vi inte tidigare utnyttjande har det verkligen transformerat vårt vardagsrum. Det var lätt att montera, speciellt med hjälp av Youtube-videorna som visar steg för steg hur man gör, så jag och min tonårsdotter byggde ihop det på en kväll.


Eglu Cube Mk2 med hjul och tillbehör - Grön

Så smidig - Jessica, 27 September 2021
Eglu Cube Mk2 med hjul och tillbehör - Grön

Enkel att flytta. Enkel att städa.

1 av 54   Nästa