Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Besök eller prata med en Omletambassadör om en Omletprodukt!

En Omletambassadör är någon som köpt en produkt från oss och tycker mycket om den! Alla Omlets ambassadörer har genomgått kontroller för att se till att deras produkt(er) och lösningar är bra nog för att låta dig skaffa dig en rättvis uppfattning. Om du inte kan besöka ambassadören kan du alltid ringa eller mejla dem för att få svar på dina frågor!

Hur fungerar det?

Du kan prata med Omletambassadörer över mejl eller telefon så att de kan berätta för dig om produkterna de har och vad det är som gör att de tycker om dem så mycket! Du kan dessutom på många produktsidor på vår hemsida se en karta där alla ambassadören är utplacerade, så att du kan åka och besöka dem och se produkterna med egna ögon. Vänligen notera: Ambassadörens exakta adress visas inte på kartan, tills hen har accepterat ditt besök är det bara en ungefärlig plats.

Varför ska du prata med eller besöka en Omletambassadör?

Genom att prata med eller besöka en ambassadör får du en personlig liverecension av hans eller hennes erfarenheter av produkterna och husdjuren. Kom ihåg att dessa är riktiga kunder som köpt en Omletprodukt! Du kan ställa frågor och diskutera vad du är ute efter med dem. Det är ett fantastiskt tillfälle att få skräddarsydda tips och råd!
Ta reda på om en Omletprodukt är rätt för dig!

Här är en skärmdump på en karta över Sverige med alla ambassadören utmarkerade. De har alla kontrollerats och godkänts av oss för att se till att deras produkter är i gott skick och att de kommer kunna ge dig goda råd kring framtida inköp!

Om du är intresserad av en specifik produkt från Omlet kan du klicka på produktlänken och scrolla längst ner på sidan där du hittar kartan. På kartan kan du klicka på en ambassadör och be om deras kontaktuppgifter för att ordna med ett besök, eller bara ringa eller mejla dem.

AnvändarvillkorKontakta en Omlet-produktägare nu!

Klicka på en av bilderna nedanför och scrolla ner på sidan. Där hittar du en karta med alla supertrevliga ambassadörer du kan kontakta!