Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hundsängar på ben

Ta din hunds tupplur till nästa nivå med en hundsäng på ben från Omlet. Denna skräddarsydda hundsäng är designad för att förbättra din hunds komfort och hygien och kan hjälpa till att förbättra din hunds hälsa och välbefinnande. Välj bland ett brett utbud av ben i olika designer som enkelt fästs på din hunds säng för att förhöja både utseendet och bekvämligheten. Omlets hundsängar på ben har samma högkvalitativa komfort och är lika lätta att rengöra som andra hundsängar från Omlet.
Filter
Prisklass
Fyll i lägsta och högsta pris, eller använd dragverktyget.
kr
 
 
kr
Storlek
Sängmodell
Färg
Bäddmadrass
Feet
Återställ
Använd
2 713,00 kr 2 668,25 kr
Kollar lagerstatus...
1 174,00 kr
Kollar lagerstatus...
2 712,00 kr
Kollar lagerstatus...
2 392,90 kr
Kollar lagerstatus...
2 714,00 kr
Kollar lagerstatus...
3 454,00 kr
Kollar lagerstatus...
2 713,00 kr 2 668,25 kr
Kollar lagerstatus...
2 073,80 kr
Kollar lagerstatus...
2 828,00 kr 2 323,00 kr
Kollar lagerstatus...
2 828,00 kr 2 323,00 kr
Kollar lagerstatus...
du har sett 16 av 88 produkter
Ladda mer

Höj upp din hunds säng och förbättra din hunds sömn

När vi skapade Omlets hundsängkollektion på ben, ville vi förändra och förbättra standarden för hundsängar. Genom att höja upp hundsängar från marken, minskar vi drag och spill på golvet och ökar din hunds komfort och sömn. Hundar förtjänar högkvalitativa bekväma sängar som håller länge precis lika mycket som du och jag gör. Med vårt sortiment av levande färger, supermjuka material, unika designer och matchande tillbehör, kommer din hunds sömn och stil att förhöjas.

3 skäl till varför du behöver en hundsäng på ben från Omlet

  • Fördelar för hälsan: Höj upp din hunds säng och låt luft komma in under. När din hund mår bättre, sover den bättre - och det är viktigt! Välj mellan olika färger, designer, material och fötter för att göra din lyxiga hundsäng personlig för din hund.
  • Lätt att göra ren: Alla hundsängar behöver vara lätta att göra rena, oavsett om de är på ben eller inte. Det är därför våra överdrag är lätta att ta av och tvätta i maskin, så att din hund kan få känslan av en nybäddad säng hela tiden.
  • Bekväm: Våra hundsängar på ben ser snygga ut och är bekväma också - fråga bara våra husdjur! Varje hundsäng på ben från Omlet är tillverkad med högkvalitativa bäddmadrasser och stödjande bas, så att din hund får den komfort den förtjänar.

Höj ribban för hundens komfort

Att designa drömlika sömnlösningar för din hund slutar inte med sängar. Gör det mer bekvämt för din hund genom att ge den en mysig sovplats i deras hem med en superlyxig säng för din hund. Du kan även hjälpa dem att drömma sött med en mjuk och gosig hundfilt för att göra deras sovplats komplett. Omlet har designat perfekta sömnlösningar som passar alla hundar i alla åldrar.

Stärk relationen till ditt husdjur med produkter av toppkvalitet

På Omlet anser vi att relationen du har med din hund är en dyrbar lyx. Och sängen den sover på borde vara det också. Det finns inget större sätt att visa kärlek till din hund än att ge den produkter som kommer att hålla så länge den lever. Genom att ständigt fråga oss vad som gör våra husdjur gladare och friskare, kan vi skapa lösningar som levererar. Omlets lyxiga hundsängar och sängar för stora hundar är bara några exempel på hur du kan ge din hund den villkorslösa kärlek som den förtjänar.