Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

hundkrypin

Omlets hundkrypin har designats för att passa hundar som älskar att kura ihop sig och mysa. Härligt stoppade kuddar som också ger hunden stöd och kommer att vagga den till sömns på nolltid.

Vi är Omlet, och sedan 2004 har vi förnyat alla aspekter av att äga och ta hand om husdjur. Vi inspirerades av magin som uppstår när människor och djur formar ett band. Vi studerar, lär oss, ställer frågor och uppfinner. Våra produkter kommer få dig att undra: varför har vi inte alltid gjort så här?

Hundkrypin

Dog

Hundsängar som skulle passa på en catwalk

Vårt hundkrypin finns i många snygga limited edition-tryck som designats av vår egen textildesigner. Varje kollektion är unik och har olika färger och iögonfallande tryck som alla har en sak gemensamt, att de inspirerats av våra fyrbenta vänner.

Sov så gott

Fluffig hund som ligger i en neonfärgad säng
Designad för att hunden ska sova gott och drömma om att jaga ekorrar.

Krypinsängen  har designats för att vara mjuk samtidigt som den ger hunden stöd, en unik hundsäng som är både bekväm och slitstark. Här kan hunden sova gott i många år.

ALLTID RENA SÄNGKLÄDER

Med två avtagbara överdrag, vilket inkluderar det yttre överdraget som lätt kan tas av och tvättas i tvättmaskin, har Omlets hundkrypin designats för att hålla sängen fri från dåliga lukter och smuts så att din hund alltid har den där härliga känslan av rena sängkläder.

Grön, oavsett vilket tryck  du väljer

Överdragen till Omlets hundkrypin är tillverkade av hållbara och slitstarka textilier som tillverkats av återvunna plastflaskor, dessutom är de mjuka och bekväma för din hund att sova på. Det betyder att din hund kan sova gott, och det kan du också eftersom du vet att du gjort ett bra val.

Res tillsammans

Liten retriever i ett Omlet bo säng i zoomies tryck
Lättviktig design som är perfekt för äventyr tillsammans.

Omlets hundkrypin är både lättviktigt och slitstarkt, därför är det en det perfekt att ta med ut på äventyr. Låt hunden sova på den i bilen eller vid dina fötter i tältet, din hund kommer att sova lika bra oavsett var den är.

Vi har design i blodet

Det är vår fascination med våra fyrbenta vänner som är inspirationen för vår design. Våra textildesigners inspireras av det fantastiska bandet mellan hundar och deras människor, som glädjen båda får från långa promenader, eller hur härligt det är att ha en hund som möter i dörren när man kommer hem från jobbet. Till och med hundens mindre perfekta men ändå älskvärda beteenden är ibland en fantastisk inspiration. Det var det här som ledde till våra unika tryck som genomsyras med en passion och insikt som kommer att charma hundälskare i hela vårt avlånga land.

Välj rätt storlek

Stödjande och snygg designad nest hundbädd av Omlet
Tänk på att valpar växer väldigt snabbt!

Mät din hund för att vara säker på att du köper rätt storlek. Kom ihåg att valpar växer väldigt snabbt, så välj en storlek som du tror kommer passa när hunden är fullvuxen. Om din hund är mellan två storlekar rekommenderar vi att du köper den större sängen.

Vanliga frågor

Alla överdrag i vår Dog Walk-kollektion är tillverkade av 100% återvunna plastflaskor som har vävts till ett tyg som är mjukt och bekvämt för din hund att sova på. Så de är bra både för din hund, och för vår planet. I Gardenia-kollektionen är alla överdrag förutom Honeycomb Slate och Honeycomb Pollen tillverkade av samma återvunna tyg av plast. Honeycomb-överdragen är tillverkade av ett lyxigt jacquardtyg som istället är tillverkat av bomull och återvunnen polyester.
Håll ditt hundkrypin rent och fritt från leriga tassavtryck med överdrag som är både lätta att ta av maskintvättbara. Du behöver bara öppna dragkedjan och ta ut innerkuddarna innan du tvättar dem i tvättmaskinen.
Oavsett om du har en liten tax eller en gigantisk grand danois så har Omlet en hundsäng för att passa din bästis. Använd vår storleksguide för att välja mellan small, medium och large för att hitta den perfekta storleken för din hund.

Small: 68,5cm x 56cm x 24cm
Medium: 97cm x 68cm x 25cm
Large: 114cm x 84cm x 29cm

mått & specifikationer

Verifierade recensioner

Hundkrypin

Det finns inga recensioner av den här produkten än. Klicka här nedanför för att skriva en.

Skriv en recension

Kundbilder

Det började med Omlet. Träffa dem som aldrig ångrat sitt beslut. Vill du se en kuddsäng med egna ögon?  Prata med en av våra ambassadörer.