Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hållare för hundpåsar - Prism Kaleidoscope

Kollar lagerstatus...

99,00 kr

Limited edition-kollektion inspirerad av en blomstrande sommarträdgård
Vi presenterar Gardenia-kollektionen med snygga tryck inspirerade av en blomstrande trädgård på den engelska landsbygden. Precis som vårt förhållande med våra fyrbenta vänner så är den här limited edition-kollektionen full av lekfullhet och glädje.

Snygga tryck exklusivt designade av Omlet
De starka färgerna och det geometriska mönstret på trycket Prism Kaleidoscope har inspirerats av glädjen vi känner när vi spenderar tid utomhus tillsammans med våra hundar. Iögonfallande nyanser av rosa, grönt och persika har blandats med en representation av det fantastiska, starka och evinnerliga bandet av vänskapen vi har med våra fyrbenta vänner. Upptäck alla produkter i Omlets limited edition-kollektion av designer-hundsängar, där du också hittar matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar.

Matchande accessoarer
Att behöva plocka upp hundbajs är kanske inte det roligaste jobbet, men det måste göras. Varför inte göra det lite roligare och mer glamouröst med en snygg hållare för hundpåsarna. Hållaren har clips som är lätta att fästa och du kommer aldrig mer att vara utan en hundpåse när du behöver den som mest! Det finns också matchande hundsäng, koppel och halsband.


Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Hållare för hundpåsar - Prism Kaleidoscope

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: