Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hur du tar tempen på ett marsvin


Det är inte vanligtvis nödvändigt att ta tempen på dina marsvin. Så länge dina husdjur hålls i förhållanden mellan 16 och 24 grader borde de vara okej. När det blir under 10 grader ute bör du fördmodligen ta med dina husdjur till en varm och tyst plats inomhus, iväg från resten av huset och andra husdjur du kanske har.


Ägare behöver sällan mäta sina husdjurs temperatur

Marsvin kan inte svettas som vi, så det är en bra idé att hålla ett öga på dem under sommarmånaderna för att se till att de inte blir för varma. På sommaren, om du inte har marsvinsburen Eglu Go där marsvinet kan gå in och ut ur buren som de vill, måste du ge marsvinen en plats i skuggan eftersom de annars kan drabbas av värmeslag eller bränna sin hud, eller till och med få en hjärtattack.


Om du måste ta temperaturen på ditt marsvin måste du göra det i ändtarmen med en speciell husdjurstermometer. Du har förmodligen blivit tillsagd av din veterinär att ta tempen, så se till att de visar dig hur du ska göra. Marsvin har väldigt små anus, så du måste ha en speciell termometer och använda någon slags smörjande medel. Marsvin bör ha en kroppstemperatur mellan 37,2 ch 39,5 grader.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än