Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hamsterleksaker


Det finns massvis med olika hamsterleksaker att välja mellan, vare sig du vill ha någonting som låter ditt husdjur springa runt i ert hus, någonting du kan använda när du leker med ditt husdjur eller någonting som låter hamstern underhålla sig själv när du inte är där. Vi har satt ihop en lista på hamstertillbehör och idéer för hamsterleksaker, och de vi säljer själva kan du hitta här.


Se till att din hamster har gott om roliga saker att leka med

Hamsterleksaker är relativt billiga, men de kan verkligen göra din hamsters liv bättre. För att välja några som passar ditt husdjur bäst måste du tänka på vilken hamsterart du har och vad de kanske saknar. Behöver de någonting att klättra på? Har de några tunnlar? Har de tillräckligt med saker att gnaga på?


Olika arter kan behöver olika leksaker (dvärghamstrar älskar t.ex. att klättra), men också storleken på sin hamster påverkar vad hen bör ha för leksaker. Guldhamstrar behöver kanske något större leksaker än de mindre roborovskihamstrarna, framför allt när det kommer till hjul. Innan du köper en leksak är det bra att se till att den är byggd för din hamsterart. Du vill inte att hen ska fastna i någonting som inte har rätt form eller storlek!


Även om det inte i sig är en leksak är det som sagt väldigt viktigt att tänka på att du köper ett hamsterhjul i rätt storlek. Större arter, som guldhamstrar, behöver ett mycket större hjul än andra arter (ungefär 20cm i diameter). Om hjulet är för litet kommer de inte kunna använda det, och det är troligt att de inte kommer få den motion de behöver.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än