Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Min hamster biter


Hamstrar kan bita när de är rädda, stressade eller förvirrade. Ibland biter hamstern sin ägare, och det kan leda till en del rädsla och frustration från din sida, men så behöver det inte vara. Om din hamster biter dig finns det förmodligen en anledning. Din hamster kanske är rädd, har ont, eller är osäker på hur den ska reagera.

Hamstrar kan bitas när de är rädda, det är deras enda försvarsmekanism
Hamstrar kan bitas när de är rädda, det är deras enda försvarsmekanism

Att veta lite om hamsterpsykologi kan hjälpa dig att förstå varför din hamster har bitit dig, och kommer också göra att du kan minimera risken för att det händer igen. En del i denna handbok handlar om hamsterpsykologi och kan hjälpa dig att förstå vad din hamster tänker och känner, du hittar den här. Förhoppningsvis kan den göra att du kommer närmare ditt husdjur.

Kommentarer

Ninja, 13 april 2020

Alltså vet inte var jag ska skriva detta eller så det blir här:/ min hamster Ninja har varit typ halvt tam och förut bet han jätte sällan, men nu kan man inte ens stoppa in handen och så bits han:( börjar blöda på händerna:( jag låter det bara vara men jag undrar om han försöker förklara att han har ont men jag inte fattar det?:( snälla vet inte var jag ska få hjälp eller skriva detta så skriver det här:( han är 2 år