Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Katträdet Freestyle - Startpaket Artist - 2,15m till 2,60m

Kollar lagerstatus...

5 745,00 kr

Katträdet Freestyle från Omlet är ett stabilt katträd som når från golv till tak och kan anpassas och designas för att passa både din katt och ditt hem. Välj från ett stort utbud av roliga, praktiska och tåliga tillbehör för att designa ett katträd som uppmuntrar din katt att utöva sina naturliga instinkter att klösa, hoppa, klättra och leka.

När vi utmanade Omlets designers att skapa ett startpaket för katträdet Freestyle som har sina rötter i kattens medfödda instink att vilja ge och ta emot visste vi att vi begärde en hel del. Någon som ger presenter är trots allt något av en artist som alltid är kreativ och passionerad i allt de gör. Så de tog flera av tillbehören från andra startpaket och inkluderade en klösdel i sisal, en blomkruka och hållare, trappsteg i bambu med dyna och inkluderade de här extra tillbehören för att skapa startpaketet Artist.

Vi vet att det är viktigt för vissa katter att känna närhet och kunna mysa med sina kattföräldrar, det är en del av hur katten kommunicerar och visar sin kärlek. Det är därför vi designade startpaketet Snuggler så att katter som gillar att känna fysisk närhet ska få vad de behöver.

Anpassa ditt startpaket Artist med vårt roliga designverktyg eller läs mer om katträdet Freestyle här.

Kundbilder

Verifierade recensioner

Katträdet Freestyle - Startpaket Artist - 2,15m till 2,60m

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: