Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Verifierade recensioner för Ny universell automatisk dörröppnare till hönshuset

2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg:
Baserat på 45 verifierade recensioner
Skriv en recension
Filter By:

Befriande och driftsäker! - Mariette,

Jobbar jag tidigt eller sent så behöver jag inte tänka på luckan till mina hönor! Solen går upp-lyckan öppnas :) Alternativt kan jag ställa in tid då jag vill att de skall in eller ut. Smidigt! Supernöjd!
Recension av: Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Verifierat köp: Sep 2021 Personen som skrev den här recensionen har 8-10 Faveroller, wayandot


Funkar som den skall - Christian,

Jag tycker inte att man skall ha detta fält obligatoriskt.
Recension av: Hönshuslampa

Verifierat köp: Aug 2021


Så praktisk - Janna,

Mycket praktisk, dock montera vi den på en tjockare vägg så fick ta egna skruvar men annars fungerar den klockrent och spar mycket tid.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Verifierat köp: Apr 2021 Personen som skrev den här recensionen har 10+ Lohman


Lätt att montera - Irene,

Den var lätt att montera och programmera. Fungerar fint och hönorna vande sig snabbt vid den.. Bara synd att man inte kan programmera den på stängning solnedgång och senast kl 21. Man måste välja mellan dessa två.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grå

Verifierat köp: Apr 2021 Personen som skrev den här recensionen har 10+ Hedemora


Helt perfekt - Åsa,

Nu när vi äntligen köpt denna dörr undrar jag varför vi inte gjorde det redan från början. Fungerar hur bra som helst. Mycket enkel att installera och programmera. Vi köpte också med lampan som tänds 5 minuter innan stängning.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Verifierat köp: Mar 2020 Personen som skrev den här recensionen har 8-10 Bohuslän-Dals Svarth


Fungerar klockrent! - Linda,

Är så nöjd med min automatiska hönslucka, den fungerar felfritt!
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grå

Verifierat köp: Dec 2020


Fungerar perfekt - Pia,

Har haft luckan en månad. Så nu kan vi åka iväg över en natt utan att störa grannarna och vara säkra på att våra hönor har det tryggt.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grå

Verifierat köp: Nov 2020


Bra köp - Sam,

Enkel att montera efter film på Youtube. Har fungerat helt enligt reklamen. Både hönsen och min familj är nöjda!
Recension av: Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grå

Verifierat köp: Nov 2020


- Pia,

Jättenöjd!
Recension av: Fäste för autodörrens kontrollpanel på Eglu Cube Mk2

Verifierat köp: Okt 2020


* - Ulf,

Den blev mycket bra, är nöjd. Den sitter på insidan, nu lite för lågt men jag ska höja den. Det kommer sand/jord i spåret så luckan får problem ibland. Mycket nöjd med hur enkelt den var att programmera. Mvh Ulf
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön

Verifierat köp: Okt 2020

1 av 5   Nästa