Verifierade recensioner för Omlets nya autodörr

2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg:
Baserat på 40 verifierade recensioner
Skriv en recension
Filter By:

Fungerar klockrent! -

Är så nöjd med min automatiska hönslucka, den fungerar felfritt!

Verifierat köp: Dec 2020


Fungerar perfekt -

Har haft luckan en månad. Så nu kan vi åka iväg över en natt utan att störa grannarna och vara säkra på att våra hönor har det tryggt.

Verifierat köp: Nov 2020


Bra köp -

Enkel att montera efter film på Youtube. Har fungerat helt enligt reklamen. Både hönsen och min familj är nöjda!

Verifierat köp: Nov 2020


-

Jättenöjd!

Verifierat köp: Oct 2020


* -

Den blev mycket bra, är nöjd. Den sitter på insidan, nu lite för lågt men jag ska höja den. Det kommer sand/jord i spåret så luckan får problem ibland. Mycket nöjd med hur enkelt den var att programmera. Mvh Ulf

Verifierat köp: Oct 2020


Äntligen sovmorgon:-) -

Väldigt nöjd med dörren. Känns tryggt att den stänger automatiskt på kvällen. Fungerat felfritt hittills.

Verifierat köp: Oct 2020


Lättanvänd -

Supernöjda höns och ägare. Lätt att installera. Robust. 4 av 5 stjärnor då den slutade fungera som den skulle efter 1 månad (kontaktfel). Men kundservice var fenomenal och skickade en ny omedelbart. Stort pluspoäng!

Verifierat köp: Oct 2020


-

den er bare super,mit bedste köb til hönsehuset.

Verifierat köp: Sep 2020


Mycket nöjd(och hönsen med!)! -

Luckan är lika bra som den antytts. Hönsen slipper numera oss i gryning och skymning (egentid) och fungerar efter 1 månad klockrent.

Verifierat köp: Sep 2020


Fungerar klockrent! -

Smart lösning som gör hönsen tryggare när de går in i Eglo cuben på kvällen. Så nu testar jag att låta mina höns bo i sin Eglo cube även i vinter.

Verifierat köp: Sep 2020

1 av 4   Nästa