Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Den nya Maya Nook - Den lyxiga kattkojan

Tillbaka till produkten

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 4 verifierade recensioner

Skriv en recension

Fantastisk produkt - Rimsha,

Jag köpte denna superfina Maya till min katt Dewy. Vi hade precis flyttat, så han var lite rätt, och denna koja var perfekt för honom. Gardinerna är snygga och ger honom en avskild plats. Den ser också bra ut i mitt hus, passar med mina andra möbler. Jag la alla Dewys godis i garderoben, och det finns fortfarande gott om plats. Väldigt nöjd kund.
Recension av: Maya Nook 24 kattkoja med garderob och säng och gardiner - Vit


Perfekt gömställe om du har fler katter - Marjan,

Nooken är perfekt som gömställe, speciellt när man har flera katter. Våra 4 katter har gott om sängar och gömställen men Clive och Luigi verkar älska sin Nook mer än allt annat. Även om våra katter tycker om varandra tycker de om att gå undan och få lite egentid ibland. Jag har ställt den på mitt kontor, vilket är perfekt för katterna, plus att jag fått extra förvaringsplats uppe på. Så allt som allt är alla nöjda. @lillmanlulu_luigi_and_co
Recension av: Maya Nook 24 kattkoja med garderob och säng och gardiner - Vit


Mav och Mickey älskar den! - Cheryl,

Till att börja med var jag inte säker på om katterna skulle gilla Maya, de tenderar att sova överallt i huset, och de verkar inte bry sig så mycket, men på senaste tiden har de väckt mig under natten, så jag kände att det var på tiden att de fick en egen säng. Det tog dem ett par dagar att vänja sig vid sin Nook, och vi har också precis flyttat, så de har varit lite mer oroliga än vanligt.Katterna ÄLSKAR Nook, de har börjat använda den som sitt "hemliga gömställe", speciellt när vi har gäster. Jag tror de tycker om att ha sin egen plats, och jag behöver inte bli störd under natten. Jag brukade förvara kattmat och andra grejer i en låst låda eftersom de alltid lyckades hitta dem och öppna paketen när jag var borta, men garderoben är perfekt för att motverka detta, och det är lätt att hålla alltid på sin plats. Nu kan jag inte föreställa mig huset utan Maya, May och Mickey är väldigt fästa vid den. Jag skulle säga att Maya Nook är kattsängen du inte visste att du behövde!
Recension av: Maya Nook 24 kattkoja med garderob och säng och gardiner - Vit


Bra produkt, ser fin ut - Wendy,

Fint att se att någon äntligen tillverkar en kattkoja till ett rimligt pris med lite stil. Det tog mig ett tag att skruva ihop det (skulle förmodligen väntat tills min man kom hem, men jag ville få upp den) och jag har dekorerat uppe på med en lampa och några bilder så att det ser väldigt mysigt ut för Eddie. Skulle gett den 5 stjärnor, men tills folk gör produkter som kan bygga sig själva håller jag mig till max 4! Jag funderar på att skaffa gardiner som matchar de jag har i vardagsrummet.
Recension av: Maya Nook 24 kattkoja med säng och gardiner - Vit