Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Verifierade recensioner för Förläningssatser till kattgård

2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg:
Baserat på 31 verifierade recensioner
Skriv en recension
Filter By:

- Julia,


Recension av: Kattgård - 3 x 4 x 2

Verifierat köp: Feb 2021 Personen som skrev den här recensionen har 1 katt


Hyfsat - Sven,

Lite meckig att få ihop, men stadig väl på plats. Oerhört skönt att att delar var med
Recension av: Kattgård - 2 x 2 x 1

Verifierat köp: Maj 2019


- Karin,


Recension av: Kattgård - 2 x 3 x 2

Verifierat köp: Apr 2020


Jättebra - Karin,

Toppenprodukt och inte svår att montera (öppna bara alla lådor och lägg ut delarna på gräsmattan så du vet var allt ska vara). Det har gjort det möjligt för oss att sitta med katterna på soliga dagar (ja, vi sitter i en bur i trädgården :-)) och våra två abessinier är mycket gladare.
Recension av: Kattgård - 3 x 3 x 2

Verifierat köp: Aug 2019


Kattgård - Bernhard,

Kattgården är en mycket bra produkt. Var lite lurig att få ihop, men om man studera bilder och manus så var det lätt fixat. Vi kommer att ha mycket nytta av denna kattgård. Det är som en extra lekhage för vår katt.
Recension av: Kattgård - 3 x 3 x 2

Verifierat köp: Sep 2019


Fantastisk kattgård - Julia,

Jag älskar den! Den har gjort att våra två katter kan njuta av världen utomhus men ändå vara säkra. Jag tycker det är trevligt att sitta ute med dem.
Recension av: Kattgård - 2 x 2 x 2

Verifierat köp: Jul 2019


Livsstilsförändring för katterna! - Jon,

Våra 2 Russian Blues, Marlow och Doey älskar verkligen sin gård. De tillbringar timmar där och tittar på fåglar, andra katter och leker med insekter. Den har förändrat deras livsstil från att vara innekatter till att vara inne och ute katter.
Recension av: Kattgård - 2 x 2 x 2

Verifierat köp: Apr 2019


Super nöjd - Solveig,

Jag är jätte nöjd med kattgården,enkel att montera och katten trivs som fisken i vattnet.
Recension av: Kattgård - 2 x 2 x 1

Verifierat köp: Apr 2019


En väldigt stabil bur för vår stora maine coon och vår andra katt - Lesley,

Har precis monterat gården på dess temporära plats. Det är en väldigt stabil konstruktion och förhoppningsvis kommer den vara lätt att flytta på. Jag tror också det kommer gå snabbare att sätta upp den en andra gång. Youtubefilmen var till stor hjälp, när man är osäker är det bra att kunna titta igen. Jag köpte extra längder för att göra den stor nog, och det var lätt att köpa till. Jag håller med om att klämmorna var svåra att få fast, men att värma dem hjälpte i nollgradig temperatur, inte den bästa tiden att sätta upp den. Allt som allt är jag supernöjd med mitt köp.
Recension av: Kattgård - 2 x 3 x 2

Verifierat köp: Okt 2019


Alla andra katter är avundsjuka - Eleanore,

Min innekatt, som vill vara utekatt, älskar sin kattgård och springer rakt in i sin sele. Den första dagen efter att vi monterat den komma alla andra katter i området för att kolla in den, och försöka ta sig in. Det måste ha spridit sig snabbt, för snart hade vi fler katter i trädgården än jag någonsin sett förut. Det kommer förbättra mitt liv eftersom jag tidigare behövt hålla full koll på min katt när vi är i trädgården eftersom hon ibland lyckas ta sig ur sin sele. Jag kan sitta inne på gården med henne när det är fint väder. Den smälter in fint i trädgården och är inte för utstickande eller ful. Jag har försökt hitta en lösning för när min katt skriker för att få komma ut i 10 år, och nu har jag hittat den!! Tack så himla mycket Omlet!
Recension av: Kattgård - 2 x 3 x 2

Verifierat köp: Jul 2020

1 av 4   Nästa