Verifierade recensioner för Beehaus

3 stjärnor:
0
2 stjärnor:
0
1 stjärna:
0
Genomsnittligt betyg:
Baserat på 11 verifierade recensioner
Skriv recension
Filter By:

Beehaus - Devon,

Bina till vårt Beehaus kom ikväll och den är fantastisk. Kupan kom väl paketerad och med lätta instruktioner. Den var väldigt lätt att flytta på och få på plats. Den är väldesignad och skyddar bina.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Aug 2020


Bra koncept. Perfekt service -

För 30 år sedan hade jag bin i en traditionell kupa, och bestämde mig för att börja på nytt iår med ett beehaus. Jag gillade hur den såg ut och att jag kunde välja mellan två eller en stor isolerad kupa. Jag var lite förvånad över hur stor den faktiskt var, och hur tung. Första kupan jag fick var lite sönder, så brickorna låg inte på plats, men det var inga problem, Omlet skickade nya direkt. Servicen var perfekt, och nu väntar jag på mina bin, förhoppningsvis kommer de gilla den lika mycket som jag!
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Apr 2014


Beehaus -

Köpte nyligen ett Beehaus och jag är väldigt nöjd. Den var lätt att montera och är välgjord. Instruktionsboken som kom med den var väldigt tydlig och gav jättebra råd om hur man tar hand om bin.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Jun 2014


Bra, praktisk kupa - Dumfriesshire,

Har en Eglu Cube, så jag köpte denna också. Den är lätt att montera (dock kunde instruktionerna på hur man sätter ihop ramarna vara tydligare. Väldigt lätt att komma åt och inspektera bina. Vissa bin verkar tycka att ingången är lite hal, men bortsett från det är den fantastisk.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Mar 2017


Bina och jag är väldigt nöjda -

Lätt att montera, och den känns stabil. Ingången till kupan är perfekt, men en skyddad landningsbana för bina, och den kan varieras av biodlare. Helt öppen, helt stängd, eller delvis öppen för att skydda bina mot getingar. Höjden gör det lätt att arbeta med bina för mig som är av genomsnittlig längd. Jag har haft ett par polystyren-kupor, med samma ramar som kan användas i Beehaus. De håller bra i några år, men jag tror att Beehaus kommer hålla mycket längre. Ett trevlig tillskott till trädgården.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: May 2014


Välgjord, bra höjd att arbeta på - Norfolk,

Vi är väldigt nöjda med Beehaus. Enda nackdelen är att taket inte sitter säker på utan att skattlådorna ligger på. Vi är båda långa och höjden på kupan är perfekt. Bina verkar väldigt nöjda.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Apr 2012


Lätt att sätta ihop, ser snygg ut, bina älskar den -

Eftersom vi får väldigt blöta och kalla vintrar har Beehaus en klar fördel över kupor i trä, den är verkligen vattentät, och välisolerad. Jag älskar också att jag har möjlighet att expandera, så det är mycket lättare att kontrollera svärmande!
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Jun 2011


Toppen -

En väldigt ren och lätt kupa, och bina verkar väldigt lugna och trygga. Väldigt, väldigt bra.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Jan 2011


Toppenprodukt -

Toppenprodukt
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Oct 2005


Beehaus Green -

Works well.
Recension av: Beehaus - Grön

Verifierat köp: Feb 2019

1 av 2   Nästa