Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Zippi tunnelsystem för marsvin

Tillbaka till produkten

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 13 verifierade recensioner

Skriv en recension

Kort men bra! - Martha, Tyne & Wear,

Förväntade mig att den skulle vara lite längre med tanke på priset, men praktisk och lätt att montera. Våra marsvin och kaniner älskar tunneln!
Recension av: Zippitunnel - Enkel


Toppenprodukt - Fanny, WEST MIDLANDS,

Fantastiska tunnelsystem, nu kan jag bara sätta min kanin i hans bur och gård och behöver inte flytta runt honom. Han älskar att springa genom tunneln. Håller på att spara ihop till fler tunnlar och gårdar! Det tog mig ett tag att förstå hur jag skulle montera allt men sen var det lätt :) Väldigt nöjd!
Recension av: Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård


Klockrent! - Rosanna, Guernsey,

Bra kvalité och oändliga möjligheter. Kaninerna älskar att springa fram och tillbaka i rören, och barnen tycker det är jätteroligt att kolla på och kika ner i utkikstornet. Toppen produkt!
Recension av: Zippitunnel - Dubbeltunnel med höställ och anslutning bur till gård


Toppenprodukt - Toby, WEST MIDLANDS,

Verkligen en toppenprodukt, lätt att montera och bra instruktioner. Väldigt användbart att kunna anpassa med olika delar. Kundtjänst var också väldigt hjälpsamma över telefon. Rekommenderar absolut!
Recension av: Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård


Fantastisk produkt - Daniella, WEST MIDLANDS,

Jag köpte en kaningård och Zippi-tunnlar så att jag kunde koppla den till vår bur. Väldigt nöjd. Allt är bra designat och välgjort. Tycker om att allt enkelt går att förlänga senare, och du kan se hur det hänger ihop - jag planerar redan nästa fas!
Recension av: Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård


Zippitunnel och gård - Adam, Hampshire,

Jag funderade ett tag på om det verkligen var okej att lägga så mycket pengar på en gård och en tunnel efter att jag precis skaffat kaniner, men jag är så glad att jag slog till, de älskar det verkligen. Till och med min man tycker att det är en bra idé, och han var väldigt skeptisk. De tvekade inte alls utan sprang genom tunneln direkt till sin nya gård, en av dem hänger till och med inne i tunneln ibland. Tack så mycket, kommer absolut lägga till andra grejer snart! :)
Recension av: Zippitunnel - Dubbeltunnel med anslutningskit bur till gård


fantastiska tunnlar, bortsett från dörrarna - Zoe, North Ayrshire,

Våra två kaniner älskar hörnen och rusar fram mellan buren och gården. Jag är väldigt tacksam att jag inte längre behöver fånga dem för att lyfta in dem i buren på kvällen, speciellt nu när de är tonåringar... Allt är bra kvalitet, förutom låsen på dörrarna, den lägre på en av dörrarna gick sönder första veckan och på den andra dörren en månad senare. Därför bara 4 stjärnor.
Recension av: Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård

Omlet säger: Hej Zoe, Tack för din feedback. Problemet med låsen låter inte normalt. Någon från vår kundtjänst kommer ta kontakt med dig för att undersöka vidare och skicka nya delar. Vänligen, Omlet


Enkel att installera! - Elin, WEST MIDLANDS,

Var precis det jag letade efter för att kunna på ett enkelt sätt koppla ihop kaninburen med en rastgård. Enkel att ansluta och kaninerna verkar gilla tunneln. Det enda jag är orolig är huruvida det kommer att hålla då plast brukar kunna bli poröst med tiden.
Recension av: Zippitunnel - Enkel tunnel med anslutningskit bur till gård


- Marie, North Ayrshire,

Så nöjd med våra Zippitunnlar. Enkla att montera och att variera.
Recension av: Zippitunnel - Dubbeltunnel med hörn och anslutningskit bur till gård


Så mycket plats som möjligt - Susanne, Guernsey,

Mina innekaniner går ut i buren/gården under sommardagar och älskar att springa i tunnlarna till sin andra gård och bur. De extra tunnlarna gör att de får all den plats de behöver. De älskar också att kika upp genom utkikstornet.
Recension av: Zippitunnel - Dubbeltunnel med höställ och anslutning bur till gård

1 av 2   Nästa