Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Omlets Walk in-hönsgård

Tillbaka till produkten

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 17 verifierade recensioner

Skriv en recension

bra - Jessica,

bra
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 2 x 2


Mina höns känner sig väldigt trygga! - Camilla, Kågeröd,

Buren var mycket riktigt enkel att montera och väl på plats känns den väldigt stabil. Markskruvarna är ett nödvändigt tillbehör för att göra den helt rävsäker. På dagarna går våra höns in och ut medan de på kvällarna innan de skall sova gärna samlas i buren. Det är smidigt med tvådelad dörr just för om rovfåglar slår ner mot dem vid dörröppningen.
Recension av: Walk in-hönsgård - 3 x 4 x 2


I stort sätt nöjd! - Carina,

Stort och bra ståhöjd. Öppningen till Eglu Cube Mk2 Med 2 M Lång Gård Och Hjul stämde inte så bra då formen på öppningen är olika.
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2


Bra men krånglig att sätta ihop - Tanja,

Den är diskret och sticker inte ut så mycket när man bor i ett villaområde. Den tog lite väl lång tid att sätta upp och precis som med cube-gården så fick vi byta ut clipsen till buntband för att det skulle bli mer stabilt. Men när det väl var uppe så blev det jättebra!
Recension av: Walk in-hönsgård - 3 x 3 x 2


Ger hönsen ännu mer frihet - Viveka,

Jag köpte en omlet eftersom min kompis hade en Cube med 2m gård som jag gillade. Men hon hade 2 höns och jag ville ha fyra, så jag behövde mer plats. 2x2x2 gav mer än bara mer plats. Jag satte in 2 sittpinnar på olika höjder, och mina höns flyger runt från den ena till den andra, och verkar älska det. Dörren gör det också lätt för mig att komma åt och fylla på mat utan att behöva gå in helt. Både jag och hönsen är väldigt nöjda.
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 2 x 2


- Andy,

Det är en bra produkt, stadigt nät, dubbelklämmorna är väldigt svåra att fästa, men det kanske bara var jag. Tog ett tag att få upp, man behöver vara två, och fyra för att flytta den, vilket kan vara svårt. Över lag väldigt nöjd.
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2


Helt klart rävsäker - Martin,

Gården är rävsäker. En räv kom på besök precis efter den var uppe, hönsen hade varit frukost två dagar tidigare. En person kan bygga gården, men det är mycket lättare och snabbare om man är två, speciellt med taket. Alla delar är av god kvalitet, precis som med det mesta skulle instruktionerna kunnat vara bättre men de var okej och det tog mig några timmar att få ihop gården.
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2


Perfekt hönsgård för villaträdgården - Helena,

Mycket nöjd med hönsgården som är rymlig för mina 4 hönor och enkel att vara i när man ska sköta om dem.
Recension av: Walk in-hönsgård - 3 x 4 x 2


Feels secure! - Beverley,

The thick metal feels as if it will withstand fox attacks and keep my chicks safe. Pretty easy to erect. I have four stars as the size of the gaps in the upper part of the structure could theoretically let in Martins. So we covered it in mesh just in case. We also used plastic ties to help secure the structure as the enclosed connectors felt a little flimsy.
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 2 x 2


Väldigt imponerad - Kay,

Vi älskar vår walk in hönsgård. Vi har sett en räv stryka omkring, men än så länge har han inte lyckats ta sig in. vi bestämde oss dock för att låsa in hönsen i sin Eglu på natten efter att vi sett räven, det hjälper oss sova gott! Hönsen älskar all plata, och vi får hänga med dem vilket är roligt. Våra barn har flyttat ut, så hönsen är vårt nya projekt. En väldigt väl designad produkt med bra kvalitet.
Recension av: Walk in-hönsgård - 2 x 3 x 2

1 av 2   Nästa