Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för This Week's Favourites

Tillbaka till produkten

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 18 verifierade recensioner

Skriv recension

Funkar bra - Yvonne,

Stor plus att den stannar upp när en höna står i dörren! En nackdel är att den är högljud och djuren bli rädd av ljudet. Andra nakelen är att när vi använder funktionen att den ska öppna med ljussensor så är den inte tillräcklig ljuskänslig och öppnas för sent. Det betyder extrajobb för oss för att vi behöver anpassa tiderna manuellt. I det stora hela är vi nöjda med produkten och skulle köpa den igen på grund av att den stoppar att stänga när någon eller något är i vägen.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön

Personen som skrev den här recensionen har 4-6


Lättmonterad och lättprogrammerad hönslucka. - Patrik,

Har en automatisk hönslucka till hönshuset (Eglu cube) som fungerat perfekt. Men har även en i hönsgården (Omlets fina hönsgård) så hönsen släpps ut i trädgården. Enda negativa är att den som sitter i hönsgården har frusit fast både i öppet och stängt läge när det varit varit blött och sedan frusit på. Så jag litar inte på den som sitter oskyddat från nederbörd under vintern.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön

Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Dvärgsilkeshöns, mar


Bra produkt & lika bra kundservice - Vanessa, Essex,

Vi köpte en bolsterbädd i memory foam i färgen midnattsblå och storlek medium. Vi fick den på datumet som sagts och det var lätt att montera den och den ser riktigt snygg ut. När jag öppnade förpackningen med träbenen hade de dessvärre några sprickor, jag kontaktade Omlet och de var fantastiska och skickade ut nya ben som kom endast ett par dagar senare. Jättetrevlig personal och service. Det bästa av allt är att min hund Lolly (en shar pei-korsning) älskar att vila sitt huvud på bolsterkudden... Perfekt!
Recension av: Bolsterbädd med memory foam - Medium - Midnattsblå


Fantastisk kvalitet och så snygg! - Angela,

Vi köpte den här sängen till vår cockapoo som är 15 månader gammal och han älskar den! Det han gillar bäst är stödet runt sängen där han kan vila sitt huvud när han sover. Vi är så nöjda med kvaliteten, priset och hur snygg den är. Rekommenderar verkligen
Recension av: Bolsterbädd med memory foam - Medium - Midnattsblå


Den är perfekt!! - Carrie,

Jag har köpt så många olika kattsängar genom åren och de flesta har jag till sist gett bort eftersom de aldrig används. Men den här gången var det annorlunda eftersom mina katter älskar den här sängen och tycker att den är perfekt!! Jag köpte bara en och de brukar köa för sin tur att sova på den, så jag kommer definitivt att köpa flera! Kvaliteten är fantastisk och den är så mjuk och snygg. Storleken verkar passa alla mina katter, både de stora och de små, och de älskar att kunna rulla ihop sig och mysa på sängen med sidan som huvudstöd. Sängen verkar också hålla värmen riktigt bra, vilket alltid är ett plus när det gäller katter! De gillar inte bara att sova på den, de brukar använda den som en soffa för att titta på TV eller tvätta sig också. Jag kommer definitivt att köpa fler och rekommendera den till mina vänner! Jag gillar också hur mångsidig den är, jag har aldrig tidigare sett en kattsäng som kan användas som den är eller med ben för att lyfta den från golvet och att kunna välja en stil som passar i mitt hem är något som jag verkligen uppskattar!
Recension av: Kattbädden Maya Donut - Earl Grey


* - Ulf,

Den blev mycket bra, är nöjd. Den sitter på insidan, nu lite för lågt men jag ska höja den. Det kommer sand/jord i spåret så luckan får problem ibland. Mycket nöjd med hur enkelt den var att programmera. Mvh Ulf
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön


Äntligen sovmorgon:-) - Jörgen,

Väldigt nöjd med dörren. Känns tryggt att den stänger automatiskt på kvällen. Fungerat felfritt hittills.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön


- Tommy,

den er bare super,mit bedste köb til hönsehuset.
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön


Älskar denna dörr! - Tash,

Jag älskar min automatiska dörr! Jag vet att mina höns är säkra om jag glömmer att låsa om dem på kvällen efter att de gått fritt hela dagen. Jag behöver inte heller springa ut i kylan och regnet på morgonen för att släppa ut dem. Det finns inte heller någon risk att de måste stanna inomhus hela dagen om jag glömmer att öppna för dem när jag stressar till jobbet på morgonen. Värt varenda krona!
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön


Fantastiskt tillskott till vårt hönshus - Tracy,

Jag älskar verkligen denna produkt. Den passar på mitt nuvarande hönshus, och jag har ställt in den på tid. Jag behöver inte längre gå upp tidigt för att släppa ut hönsen eller skynda hem på kvällen för att låsa om dem. Jag kan också resa bort en dag eller två och vara säker på att Omlets automatiska dörr håller hönsen säkra
Recension av: Automatisk dörr till hönshus - Grön

1 av 2   Nästa