Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Hamster- och gerbilburen Qute

Tillbaka till produkten

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 16 verifierade recensioner

Skriv en recension

Super bra med små - - Ulle,

Jag köpte den bruna men i efterhand skulle jag valt någon av det ljusa bara för att det blir väldigt mörkt i buren. Det är den snyggaste buren jag sett och den mest lätt städade. Vår hamster har svårt att förstå att hon kan gå upp och ner i röret så vi får träna henne men med hjälp klarar hon det, Helt klart en bra bur som jag rekommenderar.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute - Valnöt


Praktisk och snygg bur - Katarina,

En väldigt praktisk bur med lådan under för förvaring samt enkelheten att ta ut plastlåda för att kunna städa enkelt.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute - Vit


Fint och praktiskt bur - Kjetil,

Hamsteren får mycket utrymme. Lätt att hålla rent.
Recension av: Jaula Qute para Hámsters y Jerbos - Abedul


Unik bur, lätt att rengöra, några störningsmoment - Annie,

Över lag älskar vi buren, och den är väldigt olik det mesta man ser på marknaden. Jag älskar hur lätt den är att rengöra, min dotter (9) kan lätt städa den själv. Jag gillar också höjden, perfekt om du vill kolla på din hamstrar när de leker. Och vår hamster är väldigt nöjd, vilket är det viktigaste! Förvaringsutrymmet är verkligen praktiskt för att förvara mat och andra saker. Med det sagt är magneten lite oberäknelig, och ibland är det svårt att få upp dörren. Buren var ganska lätt att montera, men en del saknades när den kom. Kundtjänst var väldigt trevliga och fixade det snabbt, men det gjorde att det tog lite längre tid innan vår hamster kunde flytta in.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

Omlet säger: Tack så mycket Annie. Kontakta gärna kundtjänst igen om du har problem med magneten på förvaringsutrymmet, så ska vi försöka lösa detta åt dig. Vänliga hälsningar, Omlet


Perfekt för mina gerbiler - Louise,

Jag köpte denna efter att mina gerbiler tuggade sig igenom en bur, och konstant gnagde på gallret i en annan. Tredje gången gillt! Med några små ändringar (en av mina tjejer fick inte kläm på tuben, så jag tog bort den) fungerar den hur bra som helst. Älskar den djupa lådan där de kan gräva och gräva. Massvis med plats för tunnlar, gnagleksaker etc. på ovanvåningen, dit de kan ta sig med hjälp av en stege i trä. Den är dessutom snygg!
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt


En dyr, men fantastisk bur - David,

Det är verkligen en toppenbur. Den är tung och behövde monteras, men det tog mig bara ungefär en timme. Den är superlätt att rengöra och vår hamster älskar hjulet och röret. Hon var verkligen olycklig i sin gamla bur och tuggade på gallret konstant, men hon har slutat helt sedan hon flyttade in i denna. Förvaringsutrymmet är superbra och hela buren ser väldigt cool ut. En glad hamster, och två glada barn.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt


Ökenråttsbur - Wez,

Perfekt! Mina två ökenråttor Archie och Rodrigo älskar den. Den är lätt att sätta ihop och rengöra, och passar in fint i mitt vardagsrum. Bästa buren på marknaden.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt


Värd varenda krona - Rosie,

Vi köpte buren för att ersätta en standardbur vi köpt i en djuraffär. Så nöjd med det beslutet! Min hamster älskar sitt nya hem och kan gräva ner sig på ett helt annat sätt på nedanvåningen, väldigt naturligt. Älskar att den har två separata våningar så att jag slipper vakna till en hög med smuts på golvet eftersom damm och smuts ramlar ner i lådan. Den passar perfekt med våra nuvarande möbler och ser modern och snygg it. Det enda negativa är att vi kände att lådan inte var tillräckligt säker trots låset eftersom vår hamster började putta lådan ur plats. Så vi satte en pappersklämma mellan gallret och lådan för att säkra den ännu mer. Förutom det är det en fantastisk produkt och värt varenda krona! Vår hamster älskar den!
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt


Snygg och funktionell. - Pat,

Verkligen hög kvalitet. Buren passar in med resten av våra möbler utan att se konstig ut. Prisvärd. Tog inte lång tid att få upp den. Skulle absolut rekommendera den för andra.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt


Toppenprodukt med hög kvalitet - Dav,

Den kom omonterad, men jag fick upp den på 40 minuter. Mina ökenråttor älskar den men jag tog bort röret och har ställt in ett hus jag gjort som de kan klättra upp på. Jag hyr min bostad men eftersom den ser ut som en snygg möbel har mina hyresvärdar aldrig haft något problem med den.
Recension av: Hamster- och gerbilburen Qute med förvaringsutrymme - Valnöt

1 av 2   Nästa