Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Förlängningssatser till kaningårdar för utomhusbruk

Tillbaka till produkten

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 15 verifierade recensioner

Skriv en recension

Perfekt gård för våra två kaniner - Tina, bolton,

Stor och väldigt stabil gård. Lite svår att montera men när det väl var gjort står den supersäkert och ser bra ut
Recension av: Kaningård - 2 x 3 x 2


Fantastisk! - Abbie, Surrey,

Superglada kaniner. Gården är rymlig, och de älskar att springa runt och gnaga på gräs. Helt rovdjurssäker. Skulle absolut rekommendera, våra kaniner är mycket gladare och mer aktiva sedan de fick mer plats.
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 1


Fantastisk! - Abigail, Surrey,

Superglada kaniner! Gården är rymlig och de älskar att springa runt och äta gräs. Helt rävsäker. Skulle absolut rekommendera, våra kaniner är mycket gladare och mer aktiva sedan vi skaffade gården.
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 1


- Julie, Surrey,

Vi är jättenöjda, den ser bra ut och det viktigaste av allt mina kaniner älskar den. tack för en bra produkt
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 1


Bra gård, behöver extra stöd för taket - Lisa, Surrey,

Gården är överlag toppen. Tidskrävande att sätta ihop, men värt det. Det enda jag oroar mig för är att taket är lite ostabilt och jag är inte säker på att det skulle hålla för en klättrande räv (jag har en väldigt slug räv som ofta kommer på besök, så kan inte lämna gården), så det blir bara fyra stjärnor. Fortfarande nöjd.
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 1

Omlet säger: Tack för din feedback. Om gården har monterats på rätt sätt ska den vara helt säker och rävsäker. Ring kundtjänst så kan de hjälpa till att se så allt är rätt ihopsatt!


Toppenprodukt, väl värt pengarna - An Omleteer, bolton,

Det är en bra produkt, väl värd pengarna. Innan vi köpte denna gård, hade vi en billigare version, men den orsakade väldigt mycket stress eftersom den var så svår att montera och våra kaniner rymde hela tiden så vi och våra grannar fick jaga efter dem. Så vi bestämde oss för att investera i en Omlet-gård och en Eglu Go att fästa den på. Det är inte billigt, men helt klart värt investeringen. Vi behöver nu inte stressa runt och jaga kaniner, och framför allt verkar våra kaniner väldigt glada. Barnen kan leka med kaninerna på gården. På natten stänger vi in kaninerna i buren så att de är säkra.
Recension av: Kaningård - 2 x 3 x 2


Precis vad vi behövde - Linda, northumberland,

Vi har köpt gården i två omgångar. Vi började med den låga versionen, och den fungerade bra, men för er som har ont i ryggen skulle jag absolut rekommendera den högre. Ni kommer inte ångra det, det gör verkligen stor skillnad, vilket vi insåg när vi gjorde vår gård högre.
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 2


Perfekt! - Sharona, Surrey,

Kaningården är perfekt! Stabil, stor och ser bra ut i trädgården. Kaninen älskar den och min dotter springer ut och in hela tiden. Vi älskar den
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 1


Massvis med hopp och lek - Orolig, Surrey,

Vi valde den låga gården eftersom vi inte ville ha någonting för stort i vår smala trädgård. Och eftersom jag är kort har jag inga problem att krypa in för att vara med kaninerna. Det var ganska lätt att bygga den för en person. Pålklämmorna är okej, men de andra gjorde ont i fingrarna efter ett tag. Över lag fungerar den som den ska och skyddar våra kaniner. Jag planerar att ställa den på verandan på vintern eftersom trädgården lätt översvämmas. Antingen ber jag någon att hjälpa mig lyfta den, eller så får jag ta ner den. Vi har en Eglu Go på utsidan och kaninerna var ute på gården för första gången nu på eftermiddagen. De älskade det, den blyga sprang runt och hade roligt. Jag måste bara sätta in lite grejer så att de kan hoppa upp på och gömma sig under saker. Eftersom de fortfarande är små tar jag med dem in igen på kvällen, men när deras päls är tjockare kommer de kunna vara där hela tiden. Toppen såhär lång!
Recension av: Kaningård - 2 x 2 x 1


En superbra och lättåtkomlig gård för våra kaniner - Susan, bolton,

Jag är väldigt nöjd med denna gård som jag köpte till våra 2 kaniner. Den är gjord av stabilt när, kaninerna får perfekt utsikt över världen runt omkring. Perfekt för oss eftersom vi lätt kan gå in på gården och leka med kaninerna, de flesta andra gårdar är inte lika lätta. Gården är perfekt höjd, och jag älskar låset på dörren. Omlet skruvpinnar är också toppen, vi har kunnat flytta gården och sen fästa den i marken igen även när det varit frost. Gården har stått som den ska trots några riktigt starka stormar. Vi har några överdrag som går över taget och ner på sidan, men det var inga problem. Det tar lite tid att bygga gården första gången, och kräver två personer. Man behöver också vara två för att flytta gården, om man vill ge kaninerna färskt gräs. Det är dock fantastiskt att ha en gård som faktiskt går att flytta. Vi har kopplat vår gård till vår bur med en tunnel, vi fick klippa ett hål i nätet men det ger kaninerna tillgång till gården dygnet runt och det fungerar perfekt. Skulle utan tvekan rekommendera denna gård.
Recension av: Kaningård - 2 x 3 x 2

1 av 2   Nästa