Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Extremvädersjacka till Eglu Cube MK2 - Grön

Tillbaka till produkten

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 6 verifierade recensioner

Skriv en recension

Passformen är perfekt - Thomas,

och ger lite extra värme till hönsen


Fungerar kanonbra - Jonas,

Hej. Vi har nu använt extremväderjackan en vinter och går in på andra vintern nu. Med våra sex höns så är temperaturskillnaden ca 10-12 grader högre inne i kuben jämfört med utanför när det är kalla vinternätter. Är verkligen nöjd. En fråga är dock om extremväderjackan går att torktumla efter maskintvätt? Någon som vet?

Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Bovans och Faverolle

Omlet säger: Hej Jonas, Tack för denna positiva feedback. Vi rekommenderar inte att du torktumlar jackan, eftersom det kan skada fibrerna och förändra dess effektivitet mot kyla. Vi står till ditt förfogande för ytterligare information. Med vänliga hälsningar, Omlet kundtjänst


Good - Ulf,

Has been out in constand bad weather with eain every second say for 3 weeks. Still dry on the inside. Outside temperature about 1 - 5 degree C. To my experience it raises the temperature inside the cube about 3 degrees C.


Lite orolig - Per,

Verkar bra, men jag är lite orolig över att det täcker ventilationshålen?

Omlet säger: Hej! Tack för din kommentar. Du behöver inte oroa dig, överdraget är gjort av ett material som andas, så att luften kan röra sig samtidigt som överdraget håller huset varmt. Ungefär som en sovsäck. Hoppas det hjälper! Omlet


Bra köp - Jan,

Passar perfekt och verkar ge ett extra lager med värme. Lätt att sätta på och använda.


Extra isolering. - Jeanette,

Blev glatt överaskad, när jag packade upp denna. Den väger knappt ingenting. Är riktigt tjock och formfast. Baksidan stängs med dragkedja och även om vintern inte riktigt är här än, så tror jag att den kommer att göra skillnad.