Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Marsvinsburen Eglu Go

Tillbaka till produkten

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 4 verifierade recensioner

Skriv en recension

Mycket bättre för både marsvin och människor - Jan, Bucks,

Så mycket bättre än våra tidigare burar, som föll ihop. Givetvis inte säker på hur länge denna kommer hålla, men den är mycket lättare att underhålla. Marsvinen älskar att kunna gå ut på gräset utan att vi måste lyfta upp dem och hålla koll på dem så att de håller sig säkra. Jag är säker på att de kommer kunna vara utomhus mycket längre i år.
Recension av: Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Perfekt - barnen och marsvinen är nöjda - Alex, Bucks,

Vi har haft marsvin i en bur av trä tills nu och helgen har alltid varit jobbigare för att vi är tvungna att städa buren. Älskar marsvinen, hatar jobbet! Eglun är så mycket bättre. Den är dyrare, men du får vad du betalar för. Jag var rädd för att "bygga" den, men det tog faktiskt bara 20 minuter för två personer att få ihop huset, och sen en timme till för gården, och när den var klar var det hur stabil som helst. Att rengöra den tar en kvart, och vi använder mycket mindre hö och sågspån. Marsvinen älskar sitt nya hus och jag är såld på produkten, sparar till ett hönshus från Omlet också!
Recension av: Marsvinsburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Smidig bur - Jennifer, West Yorks,

Bara älskar buren. Den är lätt att rengöra och mina marsvin kan nu vara ute även när det regnar/blåser, tack vare de perfekta huset som håller värmen och dem trygga.
Recension av: Marsvinsburen Eglu Go med 1 m lång gård - Lila


Fantastisk liten bur - Markus, Northants,

Våra 3 marsvin älskar sin nya bur. De har det väldigt mysigt och bekvämt, och buren skyddar dem från dåligt väder när de är ute. Den är också superlätt att rengöra! Tack så mycket!
Recension av: Marsvinsburen Eglu Go med tillbehör - Grön