Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Kaninburen Eglu Go

Tillbaka till produkten

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 12 verifierade recensioner

Skriv recension

Fin, men vissa praktiska brister. - Anna, Midlothian,

Väldigt fin. Bra att kunna öppna där bak för att fylla på hö, mat och vatten. Dock så droppar den medföljande vattenflaskan ut ibland och hela golvet blir blött. Jag försöker följa instruktionen kring flaskan men ibland har det ändå droppat ut dagen efter... Har fått byta flaska men inte hittat någon som passar perfekt så har fått göra en konstruktion med spännband. Vattenflaskan sitter också lite lågt för mina kaniner (2 dvärgvädurer). Jag kan också tycka att huset kanske blir lite trångt kalla vinterdagar då de kanske inte vill ut i hagen så mycket. Öppningen var också lite stor, och stänger man den blir det väldigt mörkt där inne samt att de inte kan gå ut alls, så mindre ingång hade varit bättre om kaninerna är ute vintertid (så inte lika mycket kall luft blåser in). En annan sak som någon sa till mig i efterhand var att buren bör vara högre ovan mark under vintern, alltså ben på den för att markkylan inte ska tränga in. Jag kommer bygga ett litet vindskydd och ställa i hagen precis framför eglun (som kommer sammanfogas utanför på den nya hagen) så att de får lite större skyddad yta på vintern samt göra så att mindre kall luft blåser in i eglun.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Grön

Personen som skrev den här recensionen har 2-4 Dvärgvädur

Omlet säger: Hej Anna, Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till oss. Din feedback har skickats till vårt produktdesign team. Vi använder ett isolerings systemet på ditt Eglu Go hus. Det är speciellt utformat för att hålla ditt husdjur bekvämt även på vintern. Dess unika dubbelväggs isoleringssystem fungerar på samma sätt som tvåglasfönster och fångar en luftficka mellan lagret på inner och ytter väggen. Ventilationssystemet är dragfritt och gör att frisk luft kan cirkulera och förhindrar att luft blåser direkt över boytan. Och om du trots allt fortfarande är orolig för extremt kalla temperaturer, rekommenderar vi en av våra extremväder överdrag, tillgängliga på vår hemsida. Vi rekommenderar dessa om temperaturen understiger 0 grader Celsius. När det gäller problemen med din flaska skickade jag ett e-postmeddelande för att erbjuda dig en lösning, jag hoppas att du fick det. Jag ser fram emot att höra ifrån dig och vi står till ditt förfogande om du behöver ytterligare information. Vänliga hälsningar, Clemence Omlets kundtjänst


Superbur, önskar dock annan vattenfunktion - Fanny,

Bra på alla sätt, och alla dess tillbehör. Skulle dock ordna med hållare för vatten i skål istället för denna funktion, då den droppar.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Lila

Personen som skrev den här recensionen har 2-4 Dvärgvädur


Bra bur! - Rosanna, Suffolk,

Är väldigt nöjd med buren till våra kaniner. Tycker dock att golvet inne i huset kunde ha varit av lite kraftigare kvalité. Buren är svår att förflytta så ett hjulpaket är nog inte så dumt att köpa till. I övrigt mycket bra, och lätt att städa.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Eglu kaninbur - Denise, Midlothian,

Mina kaniner älskar sin Eglu! Jag hade en bur i trä inne på en gård, och allt gick bra. Sen skaffade jag en kanin till. Han gnager på ALLT! Han tuggade sig igenom hela fönstret på buren, så det fanns ingenstans för dem att komma undan vinden. Eglun löste mina problem. Han kan inte gnaga på den över huvudtaget. Tack!
Recension av: Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Grön


Bra konstruerad hus samt hage - Casandra, Suffolk,


Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Toppen! - Annika, Suffolk,

Jag älskar verkligen vår Eglu Go. Vi har två kaniner i den och de har gott om plats att springa, hoppa, studsa och leka. Gården är superstark, och hög kvalitet på plasten. Den är mycket bättre än vår gamla träbur. Jag skulle absolut rekommendera den till folk som har kaniner eller marsvin.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Fantastisk produkt! Våra kaniner älskar den! - Emily, Suffolk,

Vi köpte buren tidigare iår för våra två kaniner. Den har varit fantastisk och ger dem mer frihet ute i trädgården. Nätet under gör att vi vet att de är säkra inne och den isolerade buren höll dem varma under regn och kyla, samtidigt som den var sval under den varma sommaren. Eglun är så lätt att rengöra, vi kör med högtryckstvätt och det tar verkligen bara några sekunder. Rekommenderar den absolut!
Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Eglu Go kaninbur - Sam, Midlothian,

Jag är väldigt nöjd med min bur. Lätt att montera, stabil och bra design. Den enda förbättring jag kan tänka på är något slags fönster för att släppa in mer ljus när den är helt stängd?
Recension av: Kaninburen Eglu Go med tillbehör - Grön


Över lag fantastisk - Amanda, Suffolk,

Gör precis vad den lovar och är lätt att rengöra och rävsäker. Den var svår att montera och det är svårt att få ut kaninerna om de inte vill gå ut. Gården är så låg att du inte kan sträcka dig in och plocka upp dem. Vi försökte locka dem in till Eglun med godisbitar för att få dem in i buren när vi ville rengöra gården.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön


Toppen, håller min kanin varm - Katie, Suffolk,

Jag bestämde mig för att köpa denna till min innekanin eftersom han började bli för stor för sin bur. Den är fantastisk och han älskar att vara ute, massvis med plats att springa runt på. Den håller honom varm på morgonen också.
Recension av: Kaninburen Eglu Go med 2 m lång gård - Grön

1 av 2   Nästa