Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Verifierade recensioner för Eglu Cube® - Isolerat hönshus med hönsgård

Tillbaka till produkten

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

Genomsnittligt betyg:
Baserat på 36 verifierade recensioner

Skriv en recension

Så smidig - Jessica,

Enkel att flytta. Enkel att städa.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med hjul och tillbehör - Grön

Personen som skrev den här recensionen har 2-4 Öländska dvärghöns


Bra hönshus - Sofi,

Nu har vi haft vår Eglu cube i ca en månad och är hittills väldigt nöjda. Den är enkel att flytta vilket var den stora anledningen till att vi valde just denna typ av hönshus. Vi vill att hönsen alltid ska ha tillgång till grönbete och det har dom nu. Den är superenkel att rengöra och hålla fräsch. Det vi kan känna som nackdel är att hönsen halkar lite i den stora delen med ribbor som golv men vi hoppas dom ska vänja sig och klara det bra, dom är ju inte fullvuxna än. Vi är även lite oroliga inför vintern, om det blir kallt en längre tid, att dom då ska frysa. Vi har tittat på olika alternativ för värmekälla men det är svårt att hitta något bra då det inte är så högt till tak och vanliga värmelampor hamnar för långt ner. Hoppas vi kommer hitta någon bra lösning så vattnet håller sig flytande och hönsen har det bekvämt.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård och hjul - Lila

Personen som skrev den här recensionen har 2-4 Dvärgsilkeshöns


Superbra hönshus - Alexander,

Vi skaffade två av dessa till våra höns, de trivs väldigt bra. Alla funktioner är smidiga, både vi och hönsen är nöjda!
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön

Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Silkeshöns


Enkel att hålla rent - Hanna,

Skaffade Cube till vår radhusträdgård för ca 4 veckor sedan. Första gången vi har höns. Det var viktigt för oss att det skulle vara lätt att göra rent och enkelt att flytta runt huset. Vi är supernöjda och hönsen går glatt in om kvällarna. Vi har dock tillverkat en tillfällig stege då de inte verkade förstå den medföljande. Men troligtvis är det för att de fortfarande var så små när vi fick dem (9 veckor). Vi kommer byta tillbaka till den medföljande stegen under helgen. Då ska vi också montera dit den automatiska lucköppnaren. ???? Det enda minus jag kan komma på är att vi hade önskat att huset fanns i en färg som matchar vårt hus bättre. Men det har ingenting med funktionen att göra. Väldigt nöjda!
Recension av: Eglu Cube Mk2 med hjul och tillbehör - Grön

Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Hedemora och Silveru


Så enkelt och bra - Jonas,

Vi älskar denna "bostad" lika mycket som våra höns. Den är väldigt enkel att göra rent och hönsen trivs mycket bra. Den håller temperaturen fint även när det blir mer kyligt mot kvällarna.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön


I stort sätt nöjd! - Carina,

Huset är bra och lätt att rengöra. Trappan upp är svår för hönsen att gå upp på. Sittpinnar och trappsteg borde bara runda och skrovliga. NU halkar dom runt så jag fick klistra på sandpapper.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård och hjul - Grön


Jättenöjda! - Pia,

Köpte hönsgården för att vi ville ha ett smidigt alternativ som man kan flytta runt och framförallt hålla rent och fräscht. Kändes som ett lite experiment när vi gjorde beställningen och vi var lite osäkra om det skulle bli bra, men så nöjda som vi är nu! Huset kostar ju en del och tillbehören likaså, men alternativet att bygga var inte aktuellt. Huset är stabilt och superenkelt att flytta och göra rent. Hönorna är också nöjda och har börjat få gå fritt i trädgården. På kvällen stänger vi in dem. På morgonen hämtar dottern ägg, pyttesmå än så länge men supergoda!
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård med hjul - Grön


Toppen bra! - Richard,

Vi är verkligen super nöjda, lätt att hålla rent och lätt att sätta ihop. Hoppas bara att hönsen lär sig att gå in och sova där själva snart. Det enda vi borde tänkt på är att köpa till hjulen om ni vill kunna flytta den! Kan varmt rekommendera!
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 2 m lång gård - Grön


- Eva,

Jättenöjd med min Eglu Cube. Dyr, men riktigt bra kvalitet. Inget smäck utan den känns gedigen och välgjord. Funktionell och kul design, passar perfekt i en vanlig villaträdgård.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård - Grön


- Niklas,

Bästa produkt jag köpt, mina höns stortrivs i sin Eglu Cube. Är bra både på sommaren och på vintern.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 3 m lång gård - Grön

1 av 4   Nästa