Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Överdrag till hundkrypin - Small - Doodle Dog

Kollar lagerstatus...

299,00 kr
Inspirerade av busiga hundar

Leriga tassavtryck på golvet. Sopor utspridda från källaren till badrummet. Men titta på det där söta lilla ansiktet. De där valpögonen. De kanske är busiga, men vi skulle inte välja något annat. Så vi funderade på hur vi kan berätta om kärleken och ibland uppgivenheten som det innebär att vara hundförälder. Resultatet? Med Mischief-kollektionen firar vi den där känslan som bara hundägare förstår, känslan när du bara vill skaka på huvudet över hundens senaste busiga upptåg, men ändå inte skulle vilja ha det på något annat sätt.

Snygga tryck exklusivt designade av Omlet

Det här minimalistiska trycket består av en enda linje som snirklar sig runt i olika mönster. När du tittar lite närmare kan du se att det faktiskt är konturen av olika hundar som fångats på trycket med en väldigt elegant enkelhet.

Se till att hunden alltid kan sova på ett rent och fräscht överdrag

Det kan vara praktiskt att ha ett extra överdrag till ditt hundkrypin när du tvättar bort alla leriga tassavtryck, men det är också ett snabbt och lätt sätt att byta färg på hundsängen.

Inkluderar endast överdraget. Innerkudde ingår inte. Det här överdraget passar bara till den nyare designen på vårt hundkrypin. Det är därför viktigt att du dubbelkollar att överdraget kommer att passa den modell du har.

Kundfoton

Verifierade recensioner

Överdrag till hundkrypin - Small - Doodle Dog

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: