Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Var ska jag ha min hamster medan jag rengör buren?


Om du äger en Qute är det bara att se till att din hamster är på ovanvåningen och sen trycka upp röret så att de inte kan ta sig ner. Sen kan du städa lådan utan att oroa dig för var din hamster är och hur länge hen behöver vara i sin tillfälliga inhägnad.


Du kan bygga eller köpa en tillfällig bur eller inhägnad till din hamster, men glöm inte att hamstrar är otroligt bra på att ta sig ut. De är otroliga på att gräva tunnlar, och är kända för sin förmåga att supersnabbt gnaga sig ut ur en kartong eller en plastlåda! Vissa ägare har köpte en liten tillfällig bur för sin hamster, vanligtvis en av trä eftersom det är säkert för hamstern att gnaga på. Så länge lådan har lufthål, mat, strö och vatten, och inga möjliga flyktvägar kommer en enkel låda vara perfekt för den stund då du rengör din hamsters vanliga bur.

lift n twist
Lift 'n' Twist-röret gör det superlätt att städa buren, vare sig du har hamstrar eller gerbiler

Ett annat alternativ, om det tar kortare än tjugo minuter att städa din hamsters bur, är att använda en hamsterboll. Se till att någon som är pålitlig nog kan hålla koll på din hamster innan du börjar, och se till att du är så snabb som möjligt när du rengör buren. På så sätt kommer din hamster få motion och tid utanför buren, samtidigt som hen är säker och får en nystädad bur!

Liknande produkter

Kundbilder

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än

Skriv en kommentar