Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Hur du hamster-säkrar ett rum


Hamstrar är listiga små varelser som kan ta sig in i de minsta skrymslen och vrår. Det är otroligt bra på att klättra och bygga tunnlar, och deras vassa tänder kan skapa kaos om de släpps fria i huset.


Hamstrar älskar att ta sig in i små skrymslen
Hamstrar älskar att ta sig in i små skrymslen

Det är jättesvårt att förutse vilka platser som är möjliga faror för små husdjur, så det är förmodligen bäst att gränsa av en del av ett rum snarare än att försöka hamster-säkra hela rummet. Hamstrar kan gräva ner sig i fotöljer, fastna under under bord eller försvinna ner i hål i golv eller bakom lister. Det bästa alternativet är förmodligen att skapa en liten plats som ni båda lugnt kan leka på. Om du kan hitta en bit golv där du kan sitta bekvämt kan du bygga en liten mur av kartong eller andra saker - se bara till att de inte kan ramla över ditt husdjur! Vanligtvis är kartong inte det bästa materialet att ha kring hamstrar, men om du är där och håller ett öga på din hamster bör du kunna motverka rymningsförsök. Som vanligt är det viktigt att inte lämna ditt husdjur medan hen är utanför buren, och håll alla andra husdjur i ett annat rum. Katter, hundar och illrar är speciellt farliga kring hamstrar.


Om du har en hamsterboll är det givetvis betydligt lättare att göra ett rum säkert för din hamster, eftersom hen inte kan gnaga sig igenom parketten eller tugga sönder en sladd när hen är inne i bollen. För mer information om att hitta en bra plats för att låta din hamster leka i sin boll, läs vår del om träningsbollar.

Relaterade produkter

Kundfoton

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än

Skriv en kommentar